Το συγκινητικό βίντεο του ΕΕΕΕΚ Γαλατά για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με ΑναπηρίαΜε αφορμή την 3η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (International Day of Persons with Disabilities), το ΕΕΕΕΚ Γαλατά ανάρτησε σε λογαριασμό του στo Facebook, το παρακάτω συγκινητικό βίντεο, με τους μαθητές του Ειδικού Σχολείου της περιοχής μας, συνοδευόμενο από το ακόλουθο μήνυμα:

“H 3η Δεκεμβρίου αποτελεί για όλους, μια υπενθύμιση κοινωνικής ευαισθησίας. Μας δίνεται η ευκαιρία, να εστιάσουμε την προσοχή μας στα δικαιώματα και τις δυνατότητες των ατόμων με αναπηρία.
Και ας μην ξεχνάμε το πρώτο Α στη λέξη ΑμΕΑ, σημαίνει Άτομο όπως εσύ και εγώ και όχι Αόρατος!”

Το πρωί της Τρίτης, πραγματοποιήθηκε στο Λύκειο Γαλατά, εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, με τη συμμετοχή των μαθητών του ΕΕΕΕΚ Γαλατά και του ΓΕΛ Γαλατά και των καθηγητών τους, με τη συνδρομή του Συλλόγου Κηδεμόνων και Φίλων ΑμΕΑ “Άγιος Κήρυκος”. (φωτογραφία).
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ΑΡΙΣΤ. ΠΑΝ. ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Ποιον, άραγε, να πρωτοευχαριστήσουμε; Έχουν “μπλοκάρει” τα συναισθήματά μας. Μέσω του porosnews, μόνο, μπορούμε να μεταφέρουμε ένα κόκκο ευγνωμοσύνης και αγάπης, προς όσους είναι εκεί με τα παιδιά και επιτελούν Θεάρεστο έργο.
  Αυτά τα παιδιά,ενώ είναι παιδιά όλων μας, έχουν στο πλάι τους συγκεκριμένους ανθρώπους, ευλογημένους.
  Πρέπει όλοι, όσο μπορούμε, να συνδράμουμε στο δύσκολο και πολύτιμο έργο τους.
  Με εξαίρετη τιμή
  ΑΑ.

Σχολιάστε