Το ροκ που αγαπήσαμε από τους αγαπημένους μας Νορβηγούς “The Mary Lue Crew”Μια αξέχαστη βραδιά είχαν την τύχη να ζήσουν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου 2019 στο Reggata Cocktail Bar στην συναυλία του συγκροτήματος από τη Νορβηγία “The Mary Lue Crew”.

Η εξαμελής μπάντα, μια παρέα από τα παλιά, που επισκέπτονται κάθε χρόνο τον Πόρο με το ιστιοφόρο τους δεν έκαναν τίποτα περισσότερο από το να μοιραστούν μαζί μας, αγαπημένα τραγούδια της γενιάς τους. Τραγούδια που όταν κυκλοφόρησαν, σημάδεψαν τη νεότητα τους. Μιας ζωής. Τραγούδια τα οποία μύησαν και τις γενιές που ακολούθησαν στο ροκ εν ρολ και που θα παραμείνουν αξεπέραστα και για τις γενιές που θα ακολουθήσουν.

Οι Νορβηγοί μουσικοί με υποτυπώδη ηχητική υποδομή, έδωσαν κυριολεκτικά “ψυχή” στον ήχο τους κερδίζοντας το κοινό του Πόρου. Άλλωστε πολλοί από εμάς τους ξέραμε από τις εμφανίσεις τους στο Poros Arts Festival.

To ρεπερτόριο τους περιελάμβανε τραγούδια Rolling Stones, The Doors, The Kinks, Bob Dylan, Santana, The Beatles κ.α.  Για κάποια από τα μέλη του γκρουπ, η χθεσινή βραδιά ήταν η τελευταία για φέτος το καλοκαίρι στη χώρα και το νησί μας, καθώς το πρωί του Σαββάτου, θα αναχωρούσαν για τη Νορβηγία.

Οι “The Mary Lue Crew” είναι οι: κιθάρα Bjørn Bøkki Aasheim, κιθάρα Jan G Bortheim, πλήκτρα Sir Dennis Reksten, ντραμς Erik Reksten, φωνητικά και κιθάρα Jarle Zimmermann και μπάσο Atle Mjørlaug.

Εμείς τους ευχαριστούμε για την τιμή που μας έκαναν και ανανεώνουμε το ραντεβού μας μαζί τους, για του χρόνου το καλοκαίρι.
Σχολιάστε