Το πρόγραμμα του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου στον ΠόροΗ καθιερωμένη μαθητική παρέλαση στην πλατεία Ηρώων και η βράβευση των επιτυχόντων στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, ξεχωρίζουν από τις εκδηλώσεις εορτασμού, της εθνικής επετείου την 28η Οκτωβρίου.

Ο Δήμος Πόρου ανακοίνωσε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων. Πατήστε και μεγεθύνετε την παρακάτω φωτογραφία για το αναλυτικό πρόγραμμα:
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. ΑΡΙΣ ΠΑΝ ΑΝΤΑΝΗΣ says:

    ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΧΕΤΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΝΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΚΛΕΙΨΕΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ. ΔΙΟΤΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΥΣΗ ΠΙΑ. ΑΥΤΗ ΠΕΘΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟ Β ΠΑΓΚ. ΠΟΛΕΜΟ. Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΚΑΤΑΠΙΕΣΣΗ ΠΟΤΕ ΜΕ ΑΠΙΣΤΙΑ, ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΦΤΑ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΑΠΟΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΜΕ ΠΥΟΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ.
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΗΤΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΟΥΣ. Ο ΑΓΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
    Α.Π. ΑΝΤΑΝΗΣ

Σχολιάστε