Το κίνημα των “Αγανακτισμένων” στον Πόροφωτό: Μπάμπης Κανατσίδης

Ένας πολίτης χωρίς κόμμα ή παράταξη μας έστειλε το ακόλουθο μειλ και μας καλεί όλους την Παρασκευή στην πλατεία Δημαρχείου στις 6 το απόγευμα για να πάρουμε την ζωή μας πίσω.

“Οι Ισπανοί βγήκαν στο δρόμο από τις 15 Μάη. Μας κορόιδεψαν κιόλας λέγοντας “ησυχία να μην ξυπνήσουν οι Έλληνες” κι είχαν δίκιο.
Από χτες όμως οι Ελλάδα είναι ολόκληρη στις πλατειές ζητώντας τη ζωή της πίσω.
ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ???????
ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ?
ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/5/2011 ΣΤΙΣ 6.00μμ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΠΟΡΟΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.
ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΜΑΖΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΟΙ, ΟΙ ΙΡΛΑΝΔΟΙ, ΟΙ ΙΣΛΑΝΔΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ.
ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 6.00μμ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣ.
Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΙΝΕΙ ΟΝΕΙΡΟ ΑΠΑΤΗΛΟ
ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 6.00μμ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6.00μμ
ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ. ΕΝΑΝΤΙΑ Σ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΔΩ
ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΘΑ ΤΙΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΕΜΕΙΣ. ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΕΛΩΜΑΤΑ
ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ “ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ” ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΝΤ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΄ΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΑ
ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ”
Σχολιάστε