Το ιστορικό του Βιολογικού και τα έργα σήμερα – Ένα βίντεο που πρέπει να δουν όλοι οι Ποριώτες (βίντεο)Μια ακόμη πολύ ενδιαφέρουσα ενημέρωση – ανοιχτή συζήτηση, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 στην αίθουσα του κτηρίου Συγγρού.

Η εκδήλωση είχε ως θέμα τον Βιολογικό Πόρου – Γαλατά, με τον Δήμαρχο Πόρου Γιάννη Δημητριάδη να παρουσιάζει όλο το ιστορικό του έργου από τις αρχές της δεκαετίας του 1980 μέχρι τα έργα που πραγματοποιούνται σήμερα.

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες συζητήσεις, η χθεσινή εκδήλωση πλαισιώθηκε από την παρουσίαση διαφανειών, βοηθώντας το κοινό να συγκρατήσει την πληθώρα πληροφοριών που παρέθεσε ο κ. Δημητριάδης.

Η ενημέρωση όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο, ήταν ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα καθώς την ώρα που ξεκινούσε η εκδήλωση ο τ. δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος κ. Δ. Στρατηγός απέστειλε με μειλ το δελτίο τύπου με την αντίστοιχη δική του ενημέρωση για τον ΒΙΟΚΑ και τις θέσεις του για το θέμα.
Μετά την ενημέρωση του κ. Δημητριάδη ακολούθησε συζήτηση με το κοινό, που αφορούσε κυρίως τις συνδέσεις οικιών με το δίκτυο του βιολογικού στο Ασκέλι.

Αξίζει πραγματικά να αφιερώσετε χρόνο και να δείτε το βίντεο που ακολουθεί. Θα βγάλετε πολλά συμπεράσματα και θα μάθετε πράγματα που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας ποτέ στο παρελθόν.
Σχολιάστε