Το επίσημο βίντεο και ο απολογισμός του “Porosea 2018” (βίντεο)Με το επίσημο βίντεο της επιτυχημένης διοργάνωσης “Porosea 2018”, η εταιρία whynot δημοσιοποίησε ευχαριστήριο μήνυμα και έναν απολογισμό των αγώνων, που ενθουσίασαν τους αθλητές και την τοπική κοινωνία του Πόρου.

Οι αγώνες αγκαλιάστηκαν από τους φορείς, τους επαγγελματίες και τους κατοίκους του Πόρου, και ήδη έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την επόμενη διοργάνωση.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο των αγώνων και διαβάστε το μήνυμα της whynot παρακάτω:

 

Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τότε που έπεσε η αυλαία του Porosea 2018, και πλέον βρισκόμαστε στις τελευταίες διαδικασίες του πρωτόκολλου για το επίσημο κλείσιμο του αγώνα. Αυτό που απομένει, είναι μόνο η δημοσίευση του επίσημου βίντεο της διοργάνωσης. Έχοντας ζήσει ένα πολύ έντονο Σαββατοκύριακο γεμάτο συγκινήσεις και ελπίζοντας να διοργανώσαμε ένα αθλητικό event ανάλογο των προσδοκιών σας, θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον κάθε αθλητή για την συμμετοχή του στον αγώνα μας. Είναι πολύ τιμητικό να βλέπεις τόσους επισκέπτες-αθλητές από όλα τα μέρη της Ελλάδας να αγκαλιάζουν το Porosea, να διαγωνίζονται με όλες τις δυνάμεις τους και εν τέλει να μένουν ευχαριστημένοι από τις αγωνιστικές συνθήκες που δημιουργήσαμε για αυτούς.

Θεωρώ ότι καταφέραμε να κτίσουμε κάτι πολύ όμορφο και ιδιαίτερο στον Πόρο γιατί είχαμε δίπλα μας, και αυτό το ένιωσαν και οι συμμετέχοντες αθλητές μαζί με τους συνοδούς τους, την καθολική υποστήριξη και αγάπη ολόκληρου του νησιού του Πόρου όπως αυτή εκφράστηκε μέσα από τον Δήμαρχο και την ευρύτερη δημοτική αρχή, τα Σώματα Ασφαλείας, τους δεκάδες Εθελοντές, τους Επιχειρηματίες και τέλος του κατοίκους του νησιού που με το ζεστό τους χειροκρότημα προς τους αθλητές συνέβαλλαν στην επιτυχία του Porosea. Το πιο σημαντικό στοιχείο σε μια διοργάνωση, δεν είναι άλλο από αυτό της ασφάλειας των αθλητών, και αυτό υπηρετήθηκε με περίσσιο ζήλο και υπευθυνότητα. Φυσικά, θα ήταν μεγάλη μου παράλειψη, εάν δεν ευχαριστούσα όλους αυτούς τους ανθρώπους που συντέλεσαν, ο καθένας από το πόστο του, στον σχεδιασμό, δημιουργία και πάνω από όλα στην εκτέλεση του αγώνα. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς μας με ιδιαίτερη αναφορά στις εταιρίες Βίκος, Cosmote και ΕΚΚΑ αυτοκίνητα.

Κλείνω με την ευχή όλους εσάς να σας δούμε ξανά τόσο στον Πόρο στο επόμενο Porosea όσο και στα άλλα events που διοργανώνουμε.
Με αθλητικούς χαιρετισμός

Πάνος Ρώτας

Απολογισμός Porosea 2018

Ημέρες: 2
Σύνολο Συμμετοχών: 531 (από τις 620 δηλώσεις)
Συμμετοχές Εξωτερικού: 9
Τεχνική Ηγεσία: 12
Ιατροί – Νοσηλευτές: 5
Σαμαρείτες: 10
Ναυαγοσώστες: 8
Μηχανές Συνοδείας: 3
Αστυνομική Δύναμη: 14
Λιμενική Δύναμη: 20
Εθελοντές: 134
Διοργανωτές: 2
Χορηγοί: 8
Υποστηρικτές: 20
Χορηγοί Επικοινωνίας: 8
Συνεργαζόμενες Επιχειρήσεις: 33
Ατυχήματα: 0
Φωτογραφίες: 1850
Videos: 2
Όλες οι φωτογραφίες του Porosea 2018 έχουν αναρτηθεί στο: https://www.facebook.com/whynoteventsgr. Τις επόμενες ημέρες, μετά την ολοκλήρωση του μοντάζ, θα αναρτηθούν και τα videos. Τα αποτελέσματα όλων των αγώνων βρίσκονται στον παρακάτω σύνδεσμο: https://why-n.gr/event/porosea-2018/.

Σας ευχαριστούμε όλους γι ‘αυτό που μόλις δημιουργήσατε!!

 
Σχολιάστε