Το γήπεδο του Γαλατά έγινε viral στο FacebookTo Football News είναι μια συμπαθητική σελίδα στο facebook, με παράξενα, αστεία και ευτράπελα από το παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Η σελίδα ακολουθείται περίπου από 835 χιλιάδες ανθρώπους.

Οι αναρτήσεις της σελίδας δεν αφορούν αποκλειστικά το star system του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, αλλά γενικότερα ο,τι έχει να κάνει με ποδόσφαιρο. Από την αλάνα, μέχρι την παραλία κι από ξερά γήπεδα, μέχρι γήπεδα με… δέντρα στη μέση.

Προσφάτως το Football News ανάρτησε την παραπάνω φωτογραφία από το γήπεδο του Γαλατά με σχόλιο “Το τέλειο μέρος”.

Όπως ήταν φυσικό, η φωτογραφία συγκέντρωσε εκατοντάδες likes και κοινοποιήσεις.

Πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν το γεγονός πως η μπάλα πολύ συχνά θα καταλήγει στη θάλασσα και αναρωτήθηκαν ποιοι είναι εκείνοι που την περισυλλέγουν.
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ΑΡΙΣΤ. ΠΑΝ. ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Τι μας θύμισες τώρα! Πόσες φορές έχουμεμ παίξει μπάλα και στο γήπεδο του Γαλατά, και έπεφτε η μπάλα στη θάλασσα. Και μετά τρέχαμε όλοι (μία μπάλα είχαμε) και πετάγαμε πέτρες από την παραλία πίσω από την μπάλα ώστε το κυματάκι να τη φέρει σιγά-σιγά προς τη στεριά.
  Αλλά ο συμβολισμός είναι αλλού: 21 πετάγαμε πέτρες πίσω από την μπάλα και μόλις που ερχόταν πολύ σιγά προς το μέρος μέρος μας. Ένα να πέταγε κατά λάθος την πέτρα μπροστά από τη μπάλα, αυτή πήγαινε πάλι ένα μέτρο πιο μακριά.
  Έστι δεν γίνεται και στη ζωή; Απλώς αυτός που σημάδευε λάθος δεν το έκανε επίτηδες. Παρόλα αυτά άκουγε τις βρισιές της ζωής του.
  Άρις Αντάνης
  (Εκ Πόρου)

 2. ΑΡΙΣΤ. ΠΑΝ. ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Συγγνώμη για τη βιασύνη στο γράψιμο και τα παροράματα στη δακτυλογράφηση. Δεν προλαβαίνω με όλα αυτά που τρέχουν γύρω μας, σαν παλαβά, και γράφω πολύ βιαστικά, αλλά το γήπεδο του Γαλατά μου έφερε αναμνήσεις, που ήθελα να τις μοιραστώ με τους συμπατριώτες μου Τροιζήνιους.
  ΑΑ

Σχολιάστε