Τον Πόρο και την Τροιζηνία επισκέφθηκε ο Γ. Πατούλης την Μ. Τετάρτη (φωτογραφίες & βίντεο)Περιοδεία στα νησιά του Αργοσαρωνικού και την Τροιζηνία, πραγματοποίησε τη Μεγάλη Εβδομάδα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης. Ο κ. Πατούλης επισκέφθηκε τον Πόρο και την Τροιζηνία τη Μεγάλη Τετάρτη και συναντηθήκαμε με τους Δημάρχους, τις λιμενικές και αστυνομικές αρχές, ιατρούς των Κέντρων υγείας, εκπροσώπους φορέων και της Εκκλησίας, επιχειρηματίες, πολίτες καθώς και με υποψήφιους δημάρχους του Πόρου και της Τροιζηνίας – Μεθάνων.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε, ο κ. Πατούλης και οι συνεργάτες του διαπίστωσαν σοβαρά προβλήματα όπως τη διαχείριση των απορριμμάτων, την έλλειψη μεγάλων έργων (αποχέτευσης, όμβριων, κ.α.), την ελλιπής ακτοπλοϊκή διασύνδεση των νησιών, το προβληματικό οδικό δίκτυο, την υδροδότηση και τις σοβαρές καθυστερήσεις -παρατάσεις έργων.
Ο κ. Πατούλης κλείνει την ανάρτηση του σημειώνοντας: “Κάνουμε μια Νέα Αρχή για να μην αισθάνονται οι κάτοικοι του Αργοσαρωνικού Πολίτες Β’ κατηγορίας”.

Στο δημαρχείο του Πόρου, ο κ. Πατούλης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Γ. Δημητριάδη. Απευθυνόμενος στον κ. Πατούλη ο δήμαρχος πόρου, αναφέρθηκε στο έργο του λιμανιού, λέγοντας  ότι κάποιοι εργολάβοι κάνουν πάρτυ στα μεγάλα έργα που εκτελούνται στην Π.Ε. Νήσων.

Επίσης αναφέρθηκε στην διαχείριση απορριμμάτων και στην παράδοξη υποχρέωση των νησιών να μεταφέρουν τα σκουπίδια τους εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά, καθώς και στον χωροταξικό σχεδιασμό των ιχθυοτροφείων, ο οποίος προβλέπει βιομηχανικές ζώνες στον Σαρωνικό. Τρία θέματα για τα οποία, όπως ανέφερε είναι απογοητευμένος από την σημερινή διοίκηση της περιφέρειας.

Τέλος, ο κ. Δημητριάδης τόνισε στον κ. Πατουλη ότι δεξιοί στον Πόρο δεν είναι μόνο κάποιοι λίγοι που  εμφανίζονται ως τοπικοί κομματάρχες της ΝΔ, οι οποίοι στήνουν τοπικά μαντριά που θέλουν να κρατάνε μόνο για τον εαυτό τους και αντιπολιτεύονται τον δήμο, αλλά υπάρχει επίσης μια μεγάλη εκλογική δεξιά βάση που δεν θέλει να έχει σχέση με αυτούς τους ανθρώπους, αλλά φοβάται ότι αυτοί θα κινούν τα νήματα αν εκλεγεί ο κ. Πατούλης ή ο κ. Μητσοτάκης.

Μάλιστα ο κ. Δημητριάδης δήλωσε ότι έχει ενημερώσει και τον ίδιο τον πρόεδρο της ΝΔ για την κατάσταση αυτή, κατονομάζοντας τον βουλευτή Κ. Κατσαφάδο ως ένα από τα πρόσωπα που εννοεί. Απαντώντας ο κ. Πατούλης, παραδέχθηκε ότι και ο ίδιος είχε παραπλανήθει από πληροφορίες που του είχαν μεταφερθεί και δήλωσε ότι ο ίδιος δεν υιοθετεί τέτοιες λογικές. Επίσης, στον δήμαρχο Πόρου απάντησε και ο κ. Κατσαφάδος,χωρίς πάντως να τον διαψεύσει επί της ουσίας.

Επίσης ο κ. Πατούλης συναντήθηκε με τον υποψήφιο δήμαρχο Πόρου Δημήτρη Στρατηγό, παρουσία και του πρώην δημάρχου Πόρου Σπύρου Σπυρίδωνα. Ο Δημήτρης Στρατηγός ενημέρωσε τον κ. Πατούλη για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί, καθώς και τον προγραμματικό και αναπτυξιακό σχεδιασμό του συνδυασμού του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, λαμβάνοντας τη δέσμευση του υπ. Περιφερειάρχη, πως θα έχει τη στήριξη και ουσιαστική του βοήθεια, στη συλλογική προσπάθεια για την ανάπτυξη και την πρόοδο του νησιού.

Οι φωτογραφίες και το βίντεο της περιοδείας του Γιώργου Πατούλη στον Πόρο και την Τροιζηνία, είναι από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
Σχολιάστε