Την Παρασκευή 20 Απριλίου θα καθαριστούν οι παραλίες του ηπειρωτικού τμήματος του Δήμου ΠόρουΌπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης, ξεκινούν την Παρασκευή 20 Απριλίου, οι δράσεις καθαρισμού των παραλιών του Δήμου μας, οι οποίες θα συνεχιστούν μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού. Στους καθαρισμούς θα συμμετέχουν ο Δήμαρχος Πόρου, οι Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, δημοτικοί υπάλληλοι και το συνεργείο του εργολάβου καθαριότητας του Δήμου. Μπορεί επίσης να συμμετέχει κάθε ενδιαφερόμενος εθελοντής.

Οι δράσεις θα ξεκινήσουν από την παραλία στην ιδιοκτησία Κοντομηνά με κατεύθυνση προς τα Τσελεβίνια και θα συνεχιστούν στις βόρειες παραλίες της Πελοποννήσου, αλλά και στις βόρειες παραλίες του Πόρου, όπου η πρόσβαση είναι δυνατή μόνο με σκάφη.
Επίσης, ο Δήμος μας θα συμμετέχει στην πανελλαδική δράση «Let’ s do it Greece» την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 και, σε συνεργασία με την ομάδα εθελοντών δυτών «Aegean Rebreath», θα διοργανώσει στις 19 και 20 Μαΐου εκτεταμένους καθαρισμούς ακτών και βυθών στο λιμάνι του Πόρου και σε απομακρυσμένα σημεία που επιβαρύνονται από τα βόρεια θαλάσσια ρέματα.

Κάθε δράση θα ανακοινώνεται έγκαιρα με αντίστοιχη ανακοίνωση.
Σημείο συνάντησης την Παρασκευή, το πορθμείο του Πόρου στις 09:05.

Πληροφορίες: Γραφείου Δημάρχου 22980 26050
Σχολιάστε