Τεράστια η επιτυχία του Porosea 2018Με τις καλύτερες εντυπώσεις αναχώρησαν από τον Πόρο οι 600 και πλέον αθλητές που συμμετείχαν στο POROSEA 2018 στις 9 και 10 Ιουνίου 2018. Η διοργάνωση, η οποία περιελάμβανε αγώνες multisport (τρίαθλο, aquathlon, κολύμβηση και δρομικά) σε όλο το νησί του Πόρου (Νεώριο, Ασκέλι, Οικισμός, Ρώσικο, βόρειος Πόρος), στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, ικανοποιώντας, τόσο τους συμμετέχοντες και τους συνοδούς τους, όσο και τους κατοίκους του νησιού, οι οποίοι την απόλαυσαν και την υποστήριξαν υπό τον ρόλο των εθελοντών, των επαγγελματιών και των θεατών. 


Ο Δήμος Πόρου ευχαριστεί για την καθοριστική συνεισφορά τους στην επιτυχία της διοργάνωσης τους συνδιοργανωτές, Whynot και Saronic Triathlon Club, το Α.Τ. Πόρου, το Λιμεναρχείου Πόρου, τους δεκάδες εθελοντές κάθε ηλικίας και τους μεγάλους και μικρούς χορηγούς, τα ονόματα των οποίων θα δημοσιοποιηθούν σύντομα με ξεχωριστή ανακοίνωση.

Ευχαριστεί επίσης όλους τους κατοίκους, τους επαγγελματίες και τους επισκέπτες του νησιού, που αγκάλιασαν τη διοργάνωση και προσαρμόστηκαν με θετική διάθεση στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που μετέτρεψαν για αρκετές ώρες τον Πόρο σε νησί χωρίς αυτοκίνητα και μηχανάκια.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής του POROSEA 2019 θα ανακοινωθούν το αμέσως επόμενο διάστημα.

*φωτογραφίες: Αργύρης Αναγνωστόπουλος, Μπάμπης Κανατσίδης, WhyNot
Comments (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  ΕΓΚΑΡΔΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ. ΜΟΝΑΔΙΚΗ -ΕΠΑΝΑΛΜΒΑΝΩ- ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΣΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ.

  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ -ΑΤΥΧΩΣ- ΖΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΠΟΡΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΕΜΦΕΡΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑΧΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ.

  Ο ΠΟΡΟΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΕΜΠΝΟΕΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΠΙΚΡΑΙΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΑΙΔΕΥΕΙ.
  ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
  ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΑΝΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
  ΕΚ ΠΟΡΟΥ

 2. ΠΑΚΩΜΟ says:

  Ασφαλώς είναι άξιοι συγχαρητηρίων όλοι οι συντελέσαντες στην επιτυχία των εκδηλώσεων.Πριν όμως από την ανακοίνωση των ημερομηνιών του 2019,περιμένουμε την ανακοίνωση των μέτρων για την αντιμετώπιση του προβλήματος ύδρευσης τους μήνες ΙΟΥΛΙΟ και ΑΥΓΟΥΣΤΟ.Εκτός και αν οι αρμόδιοι πιστεύουν ότι με το εισπρακτικό μέτρο που έχουν αποφασίσει,θα επιλυθεί το πρόβλημα

 3. Ε.Π. says:

  Παρακαλούμε,να μας κάνετε ανάλυση κόστους της διοργάνωσης, που επιβαρύνθηκε ο Δήμος.

 4. ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΑΟΥΤΟΣ says:

  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ , ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ !!!
  ΟΜΩΣ , ΕΚΤΙΜΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΑΣΦΑΛΤΟ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΣΚΕΛΙ.
  ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟ ΑΡΜΟΔΙΟΙ .

  ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
  ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΑΟΥΤΟΣ

Σχολιάστε