Τα τελευταία νέα για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας


O Tobias σε παλαιότερη παρουσίαση

O Tobias σε παλαιότερη παρουσίαση

Συνάντηση των Επαγγελματικών Φορέων του Αργοσαρωνικού καθώς και των Δημοτικών Αρχών της περιοχής με αρμόδιους του Ε.Ο.Τ για τα θέματα τουρισμού που αφορούν την περιοχή έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 12/3 στις 4 το απόγευμα, στην έδρα του Ε.Ο.Τ Τσόχα 7.

Η συνάντηση προγραμματίστηκε σε συνεργασία με τον νέο πρόεδρο του Ε.Ο.Τ. πρώην δήμαρχο Μεθάνων κ. Χρήστο Πάλλη.

Προβολή του Αργοσαρωνικού στην έκθεση του Βερολίνου από Γερμανό φίλο της περιοχής

Μπορεί τα νησιά του Αργοσαρωνικού να μην εκπροσωπήθηκαν επίσημα στη διεθνή έκθεση τουρισμού του Βερολίνου ITB, ένας καλός φίλος όμως της περιοχής μας, ο Γερμανός κ. Tobias Schorr, πήρε “πάνω του” την προβολή της περιοχής μας, τόσο με διάλεξη για τα νησιά του Σαρωνικού και την Τροιζηνία, όσο και με παρουσίαση του ηφαιστείου των Μεθάνων, σε μια ενότητα μαζί με άλλα ηφαίστεια της Ελλάδας.

Στα «σκαριά» σεμινάριο τουριστικής επιμόρφωσης

Η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Πόρου, πραγματοποιεί κινήσεις για τη διοργάνωση σεμιναρίου με τη βοήθεια του ΕΟΤ και της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης για τους εργαζόμενους στις τουριστικές επιχειρήσεις του Πόρου (Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Καφετέριες κλπ), με θέμα τη σωστή εξυπηρέτηση των πελατών/ επισκεπτών του Πόρου.

Στόχος της ΕΤΑΠ είναι να υλοποιηθεί το σεμινάριο, πριν το Πάσχα που είναι ή άτυπη έναρξη της θερινής τουριστικής σαιζόν.

 

 
Σχολιάστε