Τα βιβλία του Άρι Αντάνη στην υπαίθρια δανειστική βιβλιοθήκη της οδού ΕρμούΜε μια ξεχωριστή χειρονομία ο Ποριώτης συγγραφέας Άρις Αντάνης δώρισε τα βιβλία του στη δανειστική – ανταλλακτική βιβλιοθήκη της οδού Ερμού.

Με ανάρτηση της η επιμελήτρια της υπαίθριας δανειστικής βιβλιοθήκης κ. Ελένη Παύλου, ευχαρίστησε με ανάρτηση της στο facebook τον κ. Αντάνη.
Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ΑΡΙΣΤ. ΠΑΝ. ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Μεγάλη μου τιμή. Εγώ ευχαριστώ, από καρδιάς, που τα ασήμαντα πονήματά μου βρίσκονται σε τόσο καλά χέρια, μεταξύ έργων σπουδαίων συγγραφέων.
  Με υπόληψη
  Αριστ. Παν. Αντάνης
  (Εκ Πόρου)

 2. loveporos says:

  Είναι η κατά γιάννη δημητριάδη προσέγγιση της μη-αυθαίρετης δόμησης ή όπως αλλιώς θέλετε να το πείτε.
  Τοποθετούμε έξω από ένα ζαχαροπλαστείο της γνωστής οικογένειας πολλαπλών συμφερόντων που πρόσκειται στο δήμαρχο ένα ξύλινο παλιό έπιπλο μαζί με ένα τραπεζάκι για να κάθονται οι πελάτες, χωρίς να έχουμε πάρει άδεια και το ονομάζουμε δανειστική βιβλιοθήκη.
  Θαυμάστε αισθητική στο πιο πολυσύχναστο σοκάκι του Πόρου
  Κατά τα άλλα μας φταίνε τα τραπεζοκαθίσματα των επιχειρηματιών που δεν είναι φίλοι του δημάρχου.

  Κ ένας αστυνομικός ή ένας πολεοδόμος δεν κάνει τίποτα

  Γελάστε για να μην κλάψετε

 3. ΚΑΝΑΤΣΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ says:

  Αγαπητέ-η loveporos στην αρχή δεν ήθελα να απολογηθώ για τα αυτονόητα αλλά ο θαυμασμός μου για αυτή την ιδέα της κας ΕΛΕΝΗ ΠΑΥΛΟΥ που γεννήθηκε μέσα από κάποιες διαδραστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε, με έφερε μπροστά στο πληκτρολόγιο μου να απολογούμαι σε εσένα. Θα ήθελα να σε πληροφορήσω λοιπόν ότι τα συγχαρητήρια που παίρνω και εγώ, ως γλάστρα, για αυτήν την προσπάθεια από τους επισκέπτες του νησιού είναι πολλά. Δεν ξέρω αν το διάβασμα ανοίγει την όρεξη, αλλά τα γλυκά που πουλάω εξαιτίας αυτής της βιβλιοθήκης είναι αρκετά.
  Αφού μου έχει ανοίξει και μένα η όρεξη και θα προτείνω, μαζί με την κα ΠΑΥΛΟΥ, στον δήμαρχο το παρακείμενο δημοτικό κατάστημα να το κάνει μια υπαίθρια δανειστική ανταλλακτική χαριστική βιβλιοθήκη. Θα τρελαθούμε στο χρήμα. Σου προτείνω λοιπόν να κάνεις και εσύ μια όπου και αν βρίσκεσαι θα δεις ότι θα έχεις πολλά οφέλη.
  Αληθεια το ονομα σου loveporos που το βρηκες στο youporn.

Σχολιάστε