Τέλος άντλησης ποσίμου νερού αποφάσισε να επιβάλει στον Δήμο Πόρου, το Δημοτικό Συμβούλιο Τροιζηνίας – ΜεθάνωνΕπιβολή τέλους άντλησης ποσίμου νερού από τις γεωτρήσεις του Κάμπου Τροιζηνίας – Μεθάνων, αποφάσισε να επιβάλει στον Δήμο Πόρου, ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων, έπειτα από απόφαση του Δ.Σ. Τροιζηνίας – Μεθάνων.

Συγκεκριμένα, το Δημοτικό Συμβούλιο Τροιζηνίας – Μεθάνων, σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 20 Οκτωβρίου 2020, αποφάσισε κατά πλειοψηφία την εισήγηση του τ. δημάρχου Τροιζηνίας – Μεθάνων Κ. Καραγιάννη, ο οποίος πρότεινε τα ακόλουθα:

1. Την επιβολή τέλους άντλησης ποσίμου ύδατος από τον Κάμπο Τροιζηνίας στον Δήμο Πόρου, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και παλαιότερη απόφαση του Δ.Σ. Τροιζηνίας – Μεθάνων.
2. Απαίτηση αποζημίωσης από βλάβες που έχουν υποστεί οι κοινόχρηστοι χώροι του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων, από τη διέλευση των δικτύων κοινής ωφελείας του Δήμου Πόρου.
3. Την ανάθεση της υπόθεσης σε δικηγόρο.

Την πρόταση του κ. Καραγιάννη υπερψήφισαν οι σύμβουλοι της παράταξης του, καθώς και οι σύμβουλοι της παράταξης του κ. Κεραμίδα.

Ο Δήμαρχος Τροιζηνίας – Μεθάνων Σπύρος Πολλάλης πρότεινε συνάντηση του με τους επικεφαλής των συνδυασμών της αντιπολίτευσης (παρουσία δικηγόρου) και χάραξη κοινής γραμμής, πρόταση που υπερψηφίστηκε από τους συμβούλους του και τον ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο Γ. Αναστασιάδη.
Σχολιάστε