Σ. Αθανασίου: «Να εκδοθεί ψήφισμα και να παραιτηθούμε ομαδικά»Από τον Δημοτικό Σύμβουλο Τροιζηνίας – Μεθάνων Σάββα Αθανασίου, εκδόθηκε η ακόλουθη δήλωση, σχετικά με τον περιορισμό μετακινήσεων από και προς την Τροιζηνία και τα Μέθανα:

 

«Ο Ν. Χαρδαλιάς μας είπε ότι «από την Ελευσίνα μπορείς να πας στη Νέα Μάκρη, αλλά δεν μπορείς να πας από την Αθήνα στην Τροιζήνα, γιατί περνάς από δύο νομούς».

Το πρόβλημα μας κύριε Χαρδαλιά είναι ότι δεν μπορούμε να εξυπηρετηθούμε γιατί δεν έχουμε τράπεζες, κέντρο εξυπηρέτησης φορολογουμένων, νοσοκομεία.

Γιατί δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε με τους δικούς μας ανθρώπους. Δεν μπορούμε να τους βοηθήσουμε. Δεν μπορούν να φύγουν ή να έρθουν οι εγκλωβισμένοι. Δεν ακούτε τα επιχειρήματα μας. Δεν κάνετε διάλογο. Αποφασίζετε μόνο για εμάς χωρίς εμάς.

Ο υφυπουργός Ν. Χαρδαλιάς μας απάντησε με τα επιχειρήματά μας. Να το έχουμε υπόψη μας μην το ξεχάσουμε. Το δημοτικό συμβούλιο πρέπει να συνεδριάσει εκτάκτως και να εκδώσει ψήφισμα διαμαρτυρίας για αυτά που συμβαίνουν για εμάς χωρίς εμάς!

Να παραιτηθούμε όλοι οι εκλεγμένοι ως την ελάχιστη απάντηση απέναντι σε αυτή την αδικία.

Γιατί αδικία είναι ότι δεν μας δίδεται εναλλακτική λύση για να επιλύσουμε τα προβλήματα που έχουν συσσωρευθεί στις οικογένειες μας εξ αιτίας της δίμηνης απομόνωσης. Η περιθωριοποίηση των κατοίκων του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων δεν θα περάσει. Πρέπει να αντιδράσουμε δυναμικά, μαχητικά, αποτελεσματικά».
Σχολιάστε