ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Πειραιά: Και στον Πειραιά θα φυσήξει ο ούριος άνεμος της ΑριστεράςTο Γραφείο Τύπου Εκλογικής Επιτροπής ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. Α΄ Πειραιά εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Επιβεβαιώνεται καθημερινά πλέον, η αποφασισμένη θέληση των Πειραιωτών πολιτών στην Α΄ Πειραιά, να ολοκληρωθεί πιο δυναμικά το ισχυρό πολιτικό ρεύμα, συμπόρευσης του λαού με την Αριστερά και να συνδιαμορφώσουν με την ισχυρή παρουσία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ., ένα λαϊκό πόλο εξουσίας. Μαζί με τους Πειραιώτες και τις Πειραιώτισσες, είμαστε έτοιμοι για την νικηφόρα επόμενη ημέρα.
Τα κλιμάκια των υποψηφίων Βουλευτών και μελών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ., που περιοδεύουν και επισκέπτονται χώρους εργασίας και γειτονιές, παίρνουν μέρος στις πρωτόγνωρες ανοιχτές-λαϊκές συνελεύσεις που καλεί ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και εγκαινιάζουν έναν γνήσιο, αυθεντικό και ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες, βιώνουν μια νέα εποχή λαϊκής συμμετοχής, εισπράττουν με σαφήνεια την απόφαση για την ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ., καταγράφουν την ισχυρή απόφαση των πολιτών να συμβάλλουν με την ενεργή συμμετοχή τους στην αναβίωση της πολιτικής, με πρωταγωνιστές τον λαό και τους εργαζόμενους.
Αποδεικνύεται ότι, διαθέτουν μεγάλη πολιτική ωριμότητα, ότι δεν παρασύρονται από τα παιχνίδια εκβιασμών και εκφοβισμού, ότι γνωρίζουν τις δυσκολίες και τα εμπόδια που θα αντιμετωπίσουμε, στην προσπάθεια να εφαρμοστεί, ένα πρόγραμμα ριζικών αλλαγών και ελπίδας για το λαό, τους εργαζόμενους, τους νέους, τον τόπο μας.
Οι υποψήφιοι Βουλευτές, τα μέλη και οι φίλοι δεν επαναπαύονται, συνεχίζουν τις καθημερινές περιοδείες και επισκέψεις, συνεχίζουν την επαφή και συζήτηση με τον λαό του Πειραιά, αφουγκράζονται τα πραγματικά προβλήματα, τις ανάγκες και τις προσδοκίες της κοινωνίας, συζητούν τις πραγματικές και μεγάλες δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε και εγκαινιάζουν μια γνήσια δημοκρατική και αυθεντική επικοινωνία με τον λαό, που δεν στηρίζεται στη πελατειακή εκμετάλλευση, την ρουσφετολογία και τις υποσχέσεις, αλλά στον ειλικρινή και κοινό σχεδιασμό, για την οικοδόμηση μιας δύσκολης αλλά ελπιδοφόρας διαδρομής που θα μας απαγκιστρώσει από το μνημόνιο, την οικονομική και κοινωνική λεηλασία και ερήμωση, που θα ανοίγει δρόμους Ελπίδας, Αξιοπρέπειας, Αλληλεγγύης, Ανάπτυξης.
Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. Α΄ ΠΕΙΡΑΙΑ, συνεχίζει ακούραστα μέχρι την Κυριακή το βράδυ της 17ης Ιούνη, τη νικηφόρα διαδρομή που ξεκίνησε.
Είμαστε βέβαιοι ποια, σας μεταφέρουμε τα ισχυρά μηνύματα που λαμβάνουμε, ότι όπως σε όλη την Ελλάδα, έτσι και στον Πειραιά φυσάει ο ούριος άνεμος της Αριστεράς.
05/06/2012 Γραφείο Τύπου
Εκλογικής Επιτροπής
ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. Α΄ Πειραιά
Σχολιάστε