Συντονίζονται οι προσπάθειες για την επιτυχία του “POROSEA 2018”Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση του multi sport event “Porosea 2018”, που θα πραγματοποιηθεί στον Πόρο, το διήμερο 9&10 Ιουνίου.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 18 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του δημάρχου, σύσκεψη με τη συμμετοχή των διοργανωτών και εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής, του Α.Τ. Πόρου, του Λιμεναρχείου Πόρου, των οδηγών ταξί και των πλοιοκτητών της πορθμιακής γραμμής Πόρου – Γαλατά.

Η σύσκεψη διήρκεσε 2,5 ώρες και εξετάστηκαν διεξοδικά τα θέματα που αφορούν τη ρύθμιση της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια του διημέρου, ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια των εκατοντάδων αθλητών που θα συμμετέχουν στους αγώνες.

Στόχος όλων είναι η ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, μέσα από το συντονισμό των αστυνομικών αρχών και τη συνεργασία με τους διοργανωτές, τη δημοτική αρχή, τους εθελοντές και τις παραγωγικές ομάδες του Πόρου.

Το απόγευμα της Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε στο κτήριο Συγγρού, ανοιχτή συγκέντρωση με τους εθελοντές της διοργάνωσης. Στη συνάντηση, οι εθελοντές ενημερώθηκαν από τον εκπρόσωπο της “whynot” Πάνο Ρότα, και τον εκπρόσωπο της δημοτικής αρχής Αλέξανδρο Δημητριάδη, σχετικά με τα καθήκοντα τους και το ρόλο τους, για την εύρυθμη διοργάνωση των αγώνων.

Οι εθελοντές άκουσαν με προσοχή την ενημέρωση και συμμετείχαν με ερωτήσεις προς τους διοργανωτές. Συμπερασματικά, έγινε αντιληπτό, ότι η φετινή διοργάνωση χαρακτηρίζεται την οργανωμένη προσπάθεια όλων, ώστε να στεφτούν οι αγώνες από επιτυχία.

Οι 90 περίπου εθελοντές, έχουν ήδη τοποθετηθεί, από τον Κώστα Γκιών, στα πόστα από τα οποία θα βοηθήσουν τη διεξαγωγή του event.
Σχολιάστε