Συνεχίζεται το θρίλερ για τον εντοπισμό του αγνοουμένου από την Καλλονή ΤροιζηνίαςkaloniΆκαρπες παραμένουν, από το βράδυ του Σαββάτου, οι έρευνες που πραγματοποιεί το Λιμενικό στον Πόρο για την ανεύρεση 31χρονου, ο οποίος επέβαινε σε πλαστικό σκάφος 5 μέτρων και ψάρευε στην περιοχή του κόλπου Επιδαύρου, κατευθυνόμενος προς το αλιευτικό καταφύγιο Καλλονής Τροιζήνας.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από το λιμενικό «ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες (σ.σ. Σάββατο 27/3), η Λιμενική Αρχή Πόρου, ότι ερασιτεχνικό πλαστικό σκάφος μήκους 5μ., με μοναδικό επιβαίνοντα τον 31χρονο κυβερνήτη, ο οποίος διενεργούσε αλιεία στη θαλάσσια περιοχή κόλπου Επιδαύρου κατευθυνόμενος προς το αλιευτικό καταφύγιο Καλλονής Τροιζήνας, βρισκόταν σε δυσχερή θέση λόγω εισροής υδάτων.

Άμεσα μετέβησαν στην περιοχή, από ξηράς, περιπολικό όχημα Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. και, δια θαλάσσης, δύο περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, και ιδιωτικά αλιευτικά σκάφη, ενώ στις έρευνες συμμετέχουν ελικόπτερο Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. και ελικόπτερο Sikorsky του Π.Ν., με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νέος κατάγεται από την Καλλονή Τροιζηνίας και είναι πατέρας 2 ανήλικων παιδιών.  Οι έρευνες συνεχίζονται.
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. poros1970 says:

    Άμεσα μετέβησαν στην περιοχή,???????
    ΑΚΟΥΣΑ ΠΕΡΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΩΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΘΑΝΑ (ΛΟΓΩ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ) ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΑΠΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΚΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΛΣ.

Σχολιάστε