Συνάντηση Χατζηπέρου – Ροή ενόψει του Κολυμβητικού Διάπλου του Σαρωνικού για την “ΠΙΣΤΗ”13244773_1704731459775459_7929348665344970605_nΣτο πλαίσιο της ενίσχυσης του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες «Πίστη» , επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων ο προπονητής κολύμβησης κ. Σπύρος Ρόης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Εμπορικού – Επαγγελματικού Συλλόγου Πόρου κ. Δημήτρη Συξέρη.
Ο Σπύρος Ρόης πρόκειται να πραγματοποιήσει το κολυμβητικό εγχείρημα του διάπλου του Σαρωνικού από τον Πειραιά (Κερατσίνι) στον Πόρο από την 31η Μαΐου έως την 5η Ιουνίου με στόχο, όπως ανέφερε και ο ίδιος, την διάδοση του αλληλέγγυου και υποστηρικτικού έργου του Συλλόγου «Πίστη» αλλά και την ενίσχυση και βοήθεια του, με κάθε πιθανό τρόπο.
Ο Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τον Ποριώτη προπονητή κολύμβησης Σπύρο Ρόη για την πρωτοβουλία του αυτή και το πρωτοποριακό εγχείρημα του και δήλωσε ότι θα είναι αρωγός στην προσπάθεια του όπως και σε κάθε άλλη παρόμοια προσπάθεια αλληλεγγύης κα προσφοράς.
Το εγχείρημα θα διεξαχθεί με την συνδρομή ενός σκάφους ασφαλείας στο οποίο θα επιβαίνουν εθελοντές του Συλλόγου Πίστη και Ιατρικό Προσωπικό. Οι ενδιάμεσοι σταθμοί του κολυμβητικού διάπλου θα είναι:
• ΣΑΛΑΜΙΝΑ, στις 31 Μαίου
• ΑΙΓΙΝΑ, στις 1 Ιουνίου
• ΑΓΚΙΣΤΡΙ, στις 2 Ιουνίου
• ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΘΑΝΩΝ, στις 3 Ιουνίου
• ΜΕΘΑΝΑ, στις 4 Ιουνίου
• ΠΟΡΟΣ, στις 5 Ιουνίου
Για την μεγαλύτερη διάδοση του μηνύματος και για την ευαισθητοποίηση και στήριξη του Συλλόγου «Πίστη», θα υπάρξει υποδοχή από τις τοπικές Αρχές κάθε σταθμού για την προβολή του εγχειρήματος, αλλά και της περιοχής ειδικότερα.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων παροτρύνει για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή στην εκδήλωση και για την υλική ενίσχυση του Συλλόγου «Πίστη»
Σχολιάστε