Συνάντηση του Δημάρχου Ύδρας με την Hellenic Seaways για το θέμα των ιπταμένων – Στη γραμμή το Flying Cat 4Mayor_3aa_webΎστερα από το ατυχές συμβάν του F/D 17 και προκειμένου να αποφευχθούν περαιτέρω προβλήματα στην θαλάσσια συγκοινωνία της Ύδρας με τα γειτονικά νησιά και τον Πειραιά, ο Δήμαρχος Ύδρας Άγγελος Κοτρώνης, επισκέφτηκε σήμερα Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου, τα κεντρικά γραφεία της HELLENIC SEAWAYS, όπου συναντήθηκε με στελέχη της εταιρείας με σκοπό την εξεύρεση λύσης στο θέμα που έχει ανακύψει.
Ο Δήμαρχος ζήτησε την άμεση δρομολόγηση πλοίου προς αντικατάσταση του F/D 17 και εξέφρασε την δυσαρέσκεια και την αγωνία την δική του αλλά και των δημοτών της Ύδρας, για τα συχνά προβλήματα στην συγκοινωνία του νησιού.
Οι εκπρόσωποι της εταιρείας δεσμεύτηκαν ότι θα προχωρήσουν άμεσα (από Παρασκευή 20/12) στην δρομολόγηση του πλοίου F/CAT 4, χωρητικότητας 440 επιβατών για όσο διάστημα διαρκέσει η επισκευή του F/D 17. Επίσης, ενημέρωσαν το Δήμαρχο ότι ήδη σχεδιάζουν την δρομολόγηση δύο ακόμα ιπτάμενων δελφινιών στην γραμμή του Αργοσαρωνικού με σκοπό την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των κατοίκων.
Πράγματι, σήμερα το πρωί το F/CAT 4, ξεκίνησε τα δρομολόγια στη γραμμή.

http://wwwhydramysoul.blogspot.gr/2013/12/hellenic-seaways.html
Σχολιάστε