Συνάντηση για την εκτέλεση δρομολογίων μεταφοράς μαθητών στο ΓαλατάσχολικόΟ Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Γαλατά, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
Την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014 στις 5 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού σχολείου Γαλατά, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων καλεί ΟΛΟΥΣ τους γονείς των μαθητών που δεν εξυπηρετούνται ή εξυπηρετούνται από τα δρομολόγια 7 και 9 δηλαδή από Παλαιό σχολείο Δαριζας – Λεμονοδάσος – Μπούγια – Μπέλεσι – Τζελεπέικα και παραλιακή Βασιλέρη καθώς και Μπέλεσι Κατσάμπα – Δρουγκέικα πανόραμα – Πίλουρη – Λάκα και Άγιο Νικόλαο για να ενημερωθούν για τις μέχρι τώρα ενέργειες μας με θέμα «ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ»
Εκτός των άλλων έχουν προσκληθεί και οι κάτωθι : Ο κος Σωτ. Παππάς εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη κ. Κατσικάρη , ο κ. Σπ. Σπυρίδωνας , ο Δήμαρχος Τροιζηνίας Ιωάννης Δ. Σαμπάνης , ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου και πρόεδρος της σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας κ. Σπ. Καρνέζης καθώς επίσης θα παραβρεθούν και η κ. Κουλαρμάνη Τζίνα δ/ντρια του δημοτικού σχολείου και η κ. Καμήλου Βασιλική πρώην δ/ντρια του σχολείου μας. Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη.
Το ΔΣ του Δημοτικού σχολείου Γαλατά
Σχολιάστε