Συμμετοχή του Πόρου στην τουριστική έκθεση της Πλατείας ΣυντάγματοςimagesΣτα πλαίσια του Ετήσιου Προγράμματος Προβολής της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του Δημοτικού Συμβουλίου Πόρου (Ε.Τ.Α.Π), το οποίο έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Τουρισμού, ο Δήμος Πόρου συμμετέχει για 2η φορά στην Έκθεση «Καλοκαιρινοί Τουριστικοί Προορισμοί 2013» που θα διεξαχθεί στις 3,4 & 5 Ιουνίου στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του ΜΕΤΡΟ στη Πλατεία Συντάγματος.

Η φετινή συμμετοχή έχει μια ιδιαίτερη σημασία, επειδή για πρώτη φορά συμμετέχουν στο ίδιο περίπτερο 5 Δήμοι του Αργοσαρωνικού έπειτα από σχετική πρόταση της Ε.Τ.Α.Π Πόρου, η οποία έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τις Δημοτικές Αρχές και Επαγγελματικούς Φορείς από: Αίγινα, Αγκίστρι, Τροιζηνία-Μέθανα και Σπέτσες.

Η κοινή συμμετοχή αποτελεί πιλοτική δράση για την ενιαία παρουσία των περιοχών του Αργοσαρωνικού σε ανάλογες Διεθνείς Εκθέσεις και Εξειδικευμένες Δράσεις Διαφημιστικής Προβολής του Αργοσαρωνικού σαν Ενιαίου Τουριστικού Προορισμού.

Ο Δήμος Πόρου / Ε.Τ.Α.Π, δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις Παροχής τουριστικών υπηρεσιών του νησιού (εστίασης, διαμονής, ταξιδιωτικά γραφεία, θαλασσίων σπορ κλπ), καθώς και σε επιχειρήσεις τοπικών παραδοσιακών προϊόντων (ελαιόλαδου, κρασιού, μελιού, γλυκών κλπ), να προβληθούν στην συγκεκριμένη διοργάνωση με φυσική ή έντυπη παρουσία, στο χώρο του Πόρου στο κοινό περίπτερο.

Οποιοσδήποτε δημότης ή φίλος του Πόρου μπορεί να συμμετάσχει εθελοντικά στο περίπτερο για την προβολή του νησιού μας, από μια ώρα έως και τις τρείς ημέρες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες συμμετοχής επιχειρήσεων ή εθελοντών, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ε.Τ.Α.Π: στο e-mail: touristikiepitropiporou@yahoo.gr ή με τo Δήμο Πόρου στο τηλέφωνο 2298320512.
Σχολιάστε