Συμμετοχή του ΕΕΣΠ στην έκθεση Philoxenia 2017Ο Εμπορικός Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Ο Εμπορικός Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου, συμμετείχε για μια ακόμα φορά σε Διεθνή Έκθεση Τουρισμού, στηρίζοντας τις δράσεις της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής και της ΕΤΑΠ Δ.Πόρου με αποκλειστικό σκοπό την προβολή του Πόρου σε Έλληνες και Ξένους επισκέπτες.

Το τριήμερο 10-12 Νοεμβρίου στα πλαίσια της HELEXPO PHILOXENIA 2017, ο Πόρος έδωσε έντονο παρών «φιλοξενούμενος» στο άριστα σχεδιασμένο περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής. Το κύριο βάρος της εκπροσώπησης του νησιού μας είχε αναλάβει και αυτή τη φορά ο κ. Τάσος Φιακάς ως μέλος της ΕΤΑΠ και διαχειριστής του ηλεκτρονικού τουριστικού οδηγού Poros Island My Guide που λειτουργεί από κοινού ο Ε.Ε.Σ.Π. και ο Δήμος Πόρου. Τον Ε.Ε.Σ.Π. εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Συξέρης και ο Αντιπρόεδρος κ. Παντελής Κουνέλης. Επικεφαλής της πολυπληθούς ομάδας της Περιφέρειας, ήταν η εντεταλμένη σύμβουλος κα. Ελένη Δημοπούλου.

Εκατοντάδες επισκέπτες, αλλά και σημαντικοί Tour Operators γνώρισαν τις ομορφιές του Πόρου, μέσα από το έντυπο και ψηφιακό υλικό της Περιφέρειας, του Δήμου και του Ε.Ε.Σ.Π., αλλά και τις υπέροχες γεύσεις της περιοχής, με γλυκές δημιουργίες-κεράσματα από τον Φούρνο ΑΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ και τα Ζαχαροπλαστεία ΒΕΣΣΑΛΑ & ΓΛΥΚΙΣΜΑ. Ιδαίτερη εντύπωση στους επισκέπτες του περιπτέρου έκαναν τα υπέροχα κρασιά της Ποριώτικης εταιρείας ΠΟΡΟΥ ΑΜΠΕΛΟΣ.

Η Τουριστική Προβολή του Πόρου και των επιχειρήσεων του, είναι ένας από τους κύριους σκοπούς του Καταστατικού του Συλλόγου και για το λόγο αυτό το Δ.Σ αξιοποιεί τόσο αυτόνομες δράσεις όσο και συνεργασίες με τον Δήμο, την Περιφέρεια και άλλους Φορείς. Ο Κεντρικός στόχος των δράσεων αυτών είναι η ενίσχυση και η επέκταση της Τουριστικής Περιόδου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ε.Σ.Π.”
Σχολιάστε