Συζήτηση γνωριμίας πολιτών με το ΜέΡΑ25 στον Πόρο


Την Τετάρτη 26-6-2019, στις 8:00 το απόγευμα, στην Αίθουσα εκδηλώσεων κτηρίου Συγγρού στον Πόρο, το ΜέΡΑ25, οργανώνει συζήτηση γνωριμίας με τους πολίτες του Πόρου και της Τροιζηνίας.
Στο δρόμο προς τις εκλογές, το ΜέΡΑ25 θα βρεθεί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, αναλύοντας το ολοκληρωμένο, ρεαλιστικό και άμεσα εφαρμόσιμο πρόγραμμά του και φυσικά ακούγοντας και συνομιλώντας με τους πολίτες.

Θα ξεκινήσει η εκδήλωση με σύντομη παρουσίαση των υποψηφίων, του προγράμματος (το οποίο είναι ήδη αναρτημένο στο site του κόμματος, https://mera25.gr/ και της ιδέας που γεννήθηκε από το κίνημα DiEM25 για την Ευρώπη. Θα ακολουθήσει συνομιλία με τους πολίτες.

Θα συμμετέχουν στην συζήτηση οι:
Στράτου Δανάη, Εικαστικός – Γλύπτρια
Καναρέλης Νίκος, Ζωγράφος
Χαραλαμπάκης Γιάννης, Φαρμακοποιός
Κυριακίδης Ιωάννης, Επιχειρηματίας
υποψήφιοι της Α’ Πειραιά
Comments (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Θα αστειεύεστε, μάλλον.

 2. Babis says:

  ΑΥΤΗ Η ΦΩΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΉ…..

 3. Μητσος says:

  Δε μας χέζεις ρε Μπαρουφακη

 4. ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Ε! όχι και στη φυλακή ρε Babis! Είναι σαν να λες ότι για όλες τις αυθαιρεσίες των συμπατριωτών μας φταίνε οι ίδιοι και όχι εκείνοι που τους χορήγησαν τις άδειες. Να πάει φυλακή αυτός ο μειωμένης νοητικής ικανότητας άνθρωπος και να αλωνίζουν οι κουτοπόνηροι – γιατί δεν είναι έξυπνοι- που του ανέθεσαν τόσο σπουδαίο έργο; Και αυτόν και όλους τους άλλους.
  (Ψάχνω να βρω έναν, ρε παιδιά, έναν, έναν, ένανε, που να αξίζει μια πεντάρα, και είναι αδύνατον. Ούτε ένανε, ρε φίλε; Έναν…)

Σχολιάστε