Συγχαρητήριο μήνυμα για το Porosea από τον Αντιδήμαρχο Τροιζηνίας- Μεθάνων Σπ. ΚαρνέζηΑπό τον Αντιδήμαρχο Τροιζηνίας – Μεθάνων και αθλητή κ. Σπύρο Καρνέζη, λάβαμε το ακόλουθο μήνυμα σχετικά με τη διοργάνωση του Porosea στην οποία συμμετείχε με επιτυχία:

“Νιώθω την ανάγκη και την υποχρέωση να δώσω συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση του αθλητικού και πολιτιστικού εγχειρήματος Porosea. Κατανοώντας το όραμα, την αγωνία, την κούραση που απαιτείται από τέτοιου είδους διοργανώσεις, έχω να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλους. Κυρίως όμως στους εθελοντές, άψογοι. Πρώτα ο Θεός, θα είμαι εκεί και του χρόνου.

Σπύρος Καρνέζης του Γεωργίου”
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Συμφωνώ με τον Κο Καρνέζη και υποβάλλω κι εγώ τα δικά μου ταπεινά εύσημα προς όλους και κυρίως τους εθελοντές.
  Κατά σύμπτωση χθες στο Δήμο Πεντέλης απονεμήθηκαν έπαινοι στους εθελοντές, σε μια ωραία εκδήλωση, με μουσική δική μας, με τραγούδια, συναφή, με συνοδεία κιθάρας πιάνου, τζουρά, φυσαρμόνικα, ελαφρά κρουστά και cazoo.
  Ισως θα πρέπει κάτι ανάλογο και στον Πόρο, ειδικά για τους εθελεντές. Θα σας στείλω με e-mail την ομιλία μου περί “Εθελοντισμού”, και από δικής μου πλευράς είναι ευπρόσδεκτη και καλοδεχούμενη η ανάρτηση στο Porosnews, όπως ακριβώς θεμιτή και απόλυτα κατανοητή η μη ανάρτηση.
  Όσο αφορά τα διάφορα που συμβαίνουν, καλό είναι να γνωρίζουν όλοι, ότι δεν έχει σημασία τι λέει κανείς, αλλά πώς και κυρίως πότε.
  Χαιρετισμός
  ΑΡΙΣ ΑΝΤΑΝΗΣ
  (ΕΚ ΠΟΡΟΥ)

Σχολιάστε