Στο πλευρό του Σπύρου Ροή οι Επαγγελματικοί φορείς του ΣαρωνικούSpiros (80)«Κολυμβητικός Διάπλους του Σαρωνικού» :Οι Επαγγελματικοί Φορείς του Σαρωνικού, χορηγοί φιλοξενίας του Σπύρου Ροή και της συνοδείας του.

Την έμπρακτη στήριξη τους στο εγχείρημα «Κολυμβητικός Διάπλους του Σαρωνικού για τα παιδιά του Συλλόγου ΠΙΣΤΗ» που θα πραγματοποιήσει ο Σπύρος Ροής, εξέφρασαν οι Επαγγελματικοί Σύλλογοι του Σαρωνικού.

Οι Εμπορικοί Σύλλογοι της Σαλαμίνας, της Αίγινας, του Αγκιστρίου, των Μεθάνων και του Πόρου, έχουν αναλάβει  την προετοιμασία της φιλοξενίας του Σπύρου Ροή και της ομάδας των εθελοντών που θα τον συνοδεύουν.

Τον συντονισμό των κατά τόπους Επαγγελματικών Φορέων του Σαρωνικού έχουν αναλάβει οι πρόεδροι των Συλλόγων- Ενώσεων , ενώ το εγχείρημα υποστηρίζουν οι ακόλουθοι φορείς:

ΣΑΛΑΜΙΝΑ                              Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Σαλαμίνας

ΑΙΓΙΝΑ                                    Επαγγελματική Ένωση Αίγινας, Δήμος Αίγινας

ΑΓΚΙΣΤΡΙ                                 Επαγγελματική Ένωση Αγκιστρίου

ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΘΑΝΩΝ           Επαγγελματικός και Εμπορικός Σύλλογος Μεθάνων

ΜΕΘΑΝΑ                                 Επαγγελματικός και Εμπορικός Σύλλογος Μεθάνων

ΠΟΡΟΣ                                    Εμπορικός-Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου

Υπενθυμίζουμε πως ο Σπύρος Ροής θα κολυμπήσει μια απόσταση 80χλμ, από τον Πειραιά μέχρι τον Πόρο, με ενδιάμεσες στάσεις όλα τα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Το κορυφαίας σημασίας γεγονός πρόκειται να λάβει χώρα στον Σαρωνικό κόλπο από τις 31 Μαΐου μέχρι τις 5 Ιουνίου 2016.

Ο διάπλους του Σαρωνικού αποτελεί μια κολυμβητική υπερπροσπάθεια που επιθυμεί να πραγματοποιήσει ο Ποριώτης καθηγητής φυσικής αγωγής, βοηθώντας τις δράσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα που υλοποιούνται για την «Πίστη», τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις.

φωτογραφία: Κατερίνα Νομικού
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ιατρικό Κέντρο Θεραπεία says:

    Συγχαρητήρια στον Σπύρο Ροή, τον οποίο το ιατρικό κέντρο Θεραπεία στηρίζει από την πρώτη στιγμή, προσφέροντάς του δωρεάν όλες τις αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις που απαιτούνται, τόσο κατά την προετοιμασία του όσο και αμέσως πριν τον αγώνα.
    Ευχόμαστε στον Σπύρο Ροή καλή επιτυχία στην προσπάθειά του και καλή έκβαση στην υγεία των παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις.

Σχολιάστε