Στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΟΑΕΝ ο Δ. ΣυξέρηςΜια σημαντική θέση στον Επιμελητηριακό θεσμό κατέκτησε ο Πρόεδρος του ΕΕΣΠ Δημήτρης Συξέρης το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Συγκεκριμένα ο Ποριώτης εκπρόσωπος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, συμμετείχε ως υποψήφιος για μια θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΟΑΕΝ (Επιμελητηριακός Όμιλος για την Ανάπτυξη των Ελληνικών Νησιών), ο οποίος είναι ο αναπτυξιακός φορέας 19 Νησιωτικών Επιμελητηρίων της Χώρας.

Οι 35 Πρόεδροι και εκπρόσωποι Επιμελητηρίων που έλαβαν μέρος στην ψηφοφορία, αναδεικνύοντας τον κ. Συξέρη στη πρώτη θέση από 11 υποψηφίους με 25 ψήφους, επέλεξαν μια δυναμική 9μελή ομάδα μελών Διοίκησης, η οποία αποτελείται από 4 έμπειρους και 5 νέους στον Επιμελητηριακό θεσμό.

Πρόεδρος του Οργάνου ανέλαβε ο νυν Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας Σωτήρης Σκιαδαρέσης με μέλη Δ.Σ τους: Δημήτρη Συξέρη (Επ.Επ.Πειραιά), Παναγιώτη Λεγάτο (Επ.Χίου), Ανδρέα Παντελιό (Επ.Κεφαλονιάς-Ιθάκης), Νίκο Ρεϊζάκη (Επ.Ρεθύμνου), Φώτιο Κώττη (Επ.Ζακύνθου), Παναγιώτη Τατάκη (Επ.Λέσβου), Μανώλη Ζερβάκη (Επ. Ηρακλείου) και Σάκη Ζλατούδη (Επ. Μαγνησίας). Η νέα Διοίκηση του ΕΟΑΕΝ έχει 4ετή θητεία και η έδρα του Φορέα είναι η Χίος.
Σχολιάστε