Στον Πάνο Παλαιολόγο το “Οσκαρ της Τουριστικής Βιομηχανίας”Αποτελεί πρότυπο λειτουργίας και ανάπτυξης. Η ιδέα του ποριώτη Πάνου Παλαιολόγου, να δημιουργήσει μια εταιρεία που να διαχειρίζεται ένα ξενοδοχείο με γνώμονα την ποιοτική του αναβάθμιση, την πληρότητα και βέβαια την κερδοφορία που φέρνει βιωσιμότητα, έγινε πράξη το 2000. Ως διευθυντής ξενοδοχείων ήξερε ακριβώς τι χρειάζεται ένα ξενοδοχείο για να μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά.

Τα τελευταία χρόνια, ο Πάνος Παλαιολόγος επενδύει και στο νησί του, με τρία ξενοδοχεία, όπου ανάμεσα τους βρίσκεται το ιστορικό Xenia Poros Image.

Tο Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, στην Αγία Πετρούπολη, η Hotel Brain, η εταιρία που ίδρυσε ο Πάνος Παλαιολόγος, ανακηρύχθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ως  η Κορυφαία Εταιρεία Διαχείρισης Ξενοδοχείων στην Ευρώπη (Europe’s Leading Hotel Management Company) αλλά και ως η Κορυφαία Εταιρεία Διαχείρισης Ξενοδοχείων στην Ελλάδα (Greece’s Leading Hotel Management Company), στην απονομή των 24ων World Travel Awards.

Στην τελετή απονομής των “Οσκαρ της Τουριστικής Βιομηχανίας” –όπως χαρακτηρίζονται παγκοσμίως τα συγκεκριμένα βραβεία-, που φέτος πραγματοποιήθηκαν στο Ρωσικό Μουσείο Εθνογραφίας και συγκέντρωσαν τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της παγκόσμιας τουριστικής κοινότητας, η HotelBrain απέσπασε τα βραβεία: Europe’s Leading Hotel Management Company World Travel Award και Greece’s Leading Hotel Management Company World Travel Award και αναδείχθηκε ως η απόλυτη νικήτρια στην κατηγορία της, στην οποία συμμετείχαν ηχηρά ονόματα από όλη την Ευρώπη, όπως οι  εταιρείες Xotels, Interstate Europe Hotels & Resorts και Michels & Taylor.

Στην Ελλάδα τα World Travel Awards 2018

Φέτος μάλιστα, η HotelBrain ανακηρύχθηκε ως η διοργανώτρια της επόμενης τελετής των World Travel Awards. Ύστερα από τρεις συνεχόμενες χρονιές που η εταιρεία ανεβαίνει στο βάθρο της κορυφής του σημαντικού αυτού θεσμού για τον παγκόσμιο τουρισμό, η HotelBrain διεκδίκησε και φέρνει το 2018 τα World Travel Αwards στην Ελλάδα. Ως γνωστόν, πρόκειται για μία διοργάνωση που τυγχάνει μεγάλης δημοσιότητας στα διεθνή τουριστικά ΜΜΕ και στην οποία προσκαλούνται και συμμετέχουν διακεκριμένες προσωπικότητες και κορυφαία στελέχη της παγκόσμιας αγοράς Τουρισμού και Ταξιδιών.

Ο Πρόεδρος και Ιδρυτής της  HotelBrain, Πάνος Παλαιολόγος, δηλώνει σχετικά: “Η βράβευση μας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ως η κορυφαία εταιρεία management ξενοδοχείων από τα World Travel Awards, τα ‘’Όσκαρ του Τουρισμού’’ αποτελεί για εμάς μια ιδιαίτερα σημαντική αναγνώριση και επιβράβευση των προσπαθειών της ομάδας της HotelBrain, στο εξαιρετικά ανταγωνιστικό περιβάλλον της Ευρωπαϊκής αγοράς. Αυτή τη χρονιά εκτός από τα βραβεία μας, φέρνουμε στην Ελλάδα και τη διοργάνωση των World Travel Awards, την οποία για το 2018 θα αναλάβει η HotelBrain”.
Σχολιάστε