Στον Μαραθώνιο της Σαχάρας ο Ποριώτης αθλητής Σπύρος ΡοήςΜετά από τον Κολυμβητικό Διάπλου του Σαρωνικού απόστασης 80 χλμ (Ιούνιος 2016) για τον Σύλλογο Πίστη, ο Ποριώτης Σπύρος Ροής ετοιμάζεται να πάρει εκκίνηση σε έναν από τους δυσκολότερους μαραθώνιους του κόσμου, τον Μαραθώνιο της Σαχάρας (Marathon des Samples) τον Απρίλιο.

Πρόκειται για ένα δρομικό αγώνα 250 χλμ σε διάστημα έξι ημερών στις δύσκολες συνθήκες της ερήμου Σαχάρας. Ο αθλητής της Trekking Hellas υπό τις προπονητικές οδηγίες του Δημήτρη Κασίμη, πρόκειται να συμμετάσχει σε αυτό τον αγώνα για άλλη μια φορά για φιλανθρωπικό σκοπό.

Αυτή τη φορά για να διαδώσει το σημαντικό μήνυμα του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας και την σημασία της δωρεάς μυελού των οστών. Με αυτό το δύσκολο εγχείρημα του, ο Σπύρος Ροής θέλει να μεταφέρει σε όλους μας την σπουδαιότητα της στήριξης σε αυτά τα παιδιά και πως κάθε βοήθεια μας είναι σημαντική. Σε αυτή του την προσπάθεια, μέχρι τώρα, τον υποστηρίζουν ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης, το τοπικό “ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑ” και “ΓENIKH KΛINIKH ΠEIPAIΩΣ IΠΠOKPATHΣ A.E”. Ας ευχηθούμε καλή συνέχεια στην προετοιμασία του και καλή επιτυχία στο νέο του εγχείρημα.

 
Σχολιάστε