Στη Σαχάρα ο Σπύρος Ροής μετράει αντίστροφα για τον νέο του άθλοΞεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον νέο άθλο του Σπύρου Ροή. Ο Ποριώτης αθλητής ξεκινάει τον μεγάλο και επίπονο υπερμαραθώνιο της Σαχάρας “Marathon des Sables” την Κυριακή.

O Σπύρος Ροής και ο Σπύρος Λογοθέτης, οι δύο Έλληνες που αγωνίζονται, βρίσκονται ήδη στην κατασκήνωση της εκκίνησης στο ανατολικό Μαρόκο και αύριο Σάββατο θα περάσουν από γιατρούς και θα παρακολουθήσουν το briefing του αγώνα, που θα ξεκινήσει την Κυριακή.

Ο Σπύρος μας, βρίσκεται σε πολύ καλή ψυχολογική και σωματική κατάσταση, αισθάνεται δυνατός και έχει ήδη στα χέρια του τους χάρτες της διαδρομής.

Σε αυτό τον σύνδεσμο μπορούμε να βλέπουμε “ζωντανά” (No332) τη θέση του δικού μας Σπύρου Ροή, αθλητή του Saronic Triathlon Club, που αγωνίζεται στο Marathon Des Sables.

 

 
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ΑΡΙΣ ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Γεια σου, ρε Σπύρο, λεβεντιά, καμάρι του Πόρου και δικό μας. Καλή δύναμη, ρε φίλε. Καλή επιτυχία και καλήν επάνοδο.
  Η σκέψη μας και οι ευχές μας θα σε ακολουθούν.
  Τέτοια θέλουμε να ακούμε και να ανανεώνονται οι ελπίδες μας.
  Η Ελλάδα σχεδόν δεν πεθαίνει.
  Αυτό το “σχεδόν” είναι η λέξη -κλειδί, από τέτοια παιδιά μέχρι πάντοτε.
  Εκεί που πνιγόμαστε σε μια κουταλιά νερό, να Κάποιος σπύρος, με κάπα κεφαλαίο, που κάνει μια Ολόκληρη σαχάρα, Όαση. Και δεν είναι ουτοπική κι απατηλή. Δεν είναι οπτική απάτη της ερήμου. Ειναι τοπική και απτή, μέσα στην έρημο της απατηλής καθημερινότητάς μας.-
  Εγκάρδια
  Α.ΑΝΤΑΝΗΣ
  arimari@otenet.gr

Σχολιάστε