Στην τελική ευθεία για το μεγάλο Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού και το εορταστικό τριήμεροΜπήκαμε στην τελική ευθεία για το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού και το τριήμερο αποκριάτικο ξεφάντωμα στον Πόρο, που υπόσχεται σε όσους επισκεφθούν το νησί το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, ο Δήμος Πόρου.

Με πολύ μουσική για όλα τα γούστα, χορό, παιχνίδια και αποκριάτικο κέφι για μικρούς και μεγάλους, θα γιορταστούν οι φετινές απόκριες στο γραφικό νησί του Σαρωνικού.

Απόκριες δίχως το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού, δεν έχουν πλάκα. Το παιχνίδι που έχει γίνει εμμονή, επιστρέφει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και υπόσχεται δυνατές στιγμές με σκέψη, τρέξιμο, ομαδικότητα και πολύ γέλιο.
Το παιχνίδι ξεκινάει την Παρασκευή 8 Μαρτίου στις 18:00 στο κτήριο Συγγρού με την καθιερωμένη ενημέρωση των ομάδων και την παράδοση των 3 πρώτων γρίφων.
Το Σάββατο 9 Μαρτίου, στις 11 το πρωί, θα γίνει στο νέο λιμάνι (Ακτή Μιαούλη), ο αγώνας τηλεκατευθυνόμενων.
Το απόγευμα του Σαββάτου, στις 17:00 στην πλατεία Δημαρχείου, θα γίνει η παρέλαση των ομάδων και ο διαγωνισμός μεταμφίεσης και η παρουσίαση του 1ου γρίφου.
Θα ακολουθήσει η συναυλία του Δήμου Πόρου και το πέταγμα των φαναριών.
Την Κυριακή 10 Μαρτίου θα ξεκινήσει το παιχνίδι στην πλατεία Δημαρχείου στις 9 το πρωί.
Δείτε το πρόγραμμα και το πως θα συμμετέχετε στο παιχνίδι ΕΔΩ.

Όπως ανακοίνωσε δήμαρχος ο Δήμος Πόρου έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας (9,10,11 Μαρτίου), το οποίο θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους: Κυνήγι Χαμένου Θησαυρού από την Παρασκευή έως την Κυριακή, διαγωνισμός τηλεκατευθυνόμενων το Σάββατο το πρωί, πάρτυ μασκέ και συναυλία 70’s, 80’s 90’s με τους Stardust το Σάββατο το βράδυ και παιδικό πάρτυ μασκέ την Καθαρά Δευτέρα. Την Κυριακή, ο Θανάσης Βασιλόπουλος και η ορχήστρα του φέρνουν μαζί τους στην Πούντα έναν καλεσμένο, το Νίκο Κουρκούλη, και υπόσχονται ένα ακόμα γλέντι που θα γράψει ιστορία.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα ΕΔΩ
Σχολιάστε