Στην διεθνή τουριστική έκθεση του Λονδίνου ο Δήμος Πόρου


Ο Δήμος Πόρου συμμετέχει και φέτος, για 7η συνεχόμενη χρονιά, στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού WORLD TRAVEL MARKET – LONDON 2021 ως συνεκθέτης της Περιφέρειας Αττικής, η οποία διεξάγεται στο εκθεσιακό κέντρο Excel στο Λονδίνο 1 – 3 Νοεμβρίου 2021.
Η World Travel Market αποτελεί την σημαντικότερη διοργάνωση παγκοσμίως στον τομέα του τουρισμού απευθυνόμενη κατά κύριο λόγο στην Βρετανική τουριστική αγορά, στην οποία συμμετέχουν εκθέτες από όλο τον κόσμο και προσελκύει πάνω από 50.000 εμπορικούς επισκέπτες, influencers και media.
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του ο δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης, τον Δήμο Πόρου παρουσιάζει το μέλος της Τουριστικής Επιτροπής Τάσος Φιακάς μέσω της επίσημης τουριστικής ιστοσελίδας visitporos.com και με το έντυπο υλικό παρουσίασης του Δήμου μεταφρασμένο στην Αγγλική γλώσσα.
“Ευχαριστούμε για ακόμα μία φορά την Περιφέρεια Αττικής για την φιλοξενία στο περίπτερό της, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού κ. Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Πατούλη” αναφέρει στην ανακοίνωση του ο κ. Δημητριάδης.Σχολιάστε