Στην έρευνα για την υπόθεση Novartis ρίχνεται η Μαρία Παπασπύρου«Υπήρχαν υπάλληλοι που έκρυψαν τα έγγραφα. Μην ανησυχείτε. Σιγά σιγά θα τα βρούμε όλα» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, «Πρακτορείο 104,9», η Ποριώτισσα Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, Μαρία Παπασπύρου.

«Μου παρήγγειλε η Εισαγγελία Διαφθοράς προκαταρκτική έρευνα για την τιμολόγηση των φαρμάκων. Και μέσα σε αυτό το πλαίσιο κάνουμε την έρευνα και τον έλεγχο» είπε η κυρία Παπασπύρου, προσθέτοντας πως «ο έλεγχος δεν ήταν εύκολος. Κουραστήκαμε πάρα πολύ για να συγκεντρώσουμε το υλικό».

Σύμφωνα με τη Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, «από μόνες τους οι μαρτυρίες δεν μπορούν να πείσουν τον κόσμο. Χρειάζονται και τα έγγραφα».

Δήλωσε αισιόδοξη πως «θα τη βρούμε την άκρη του νήματος. Πιστεύω σε δύο –τρεις μήνες το πολύ, εάν δεν τύχει κάτι έκτακτο, θα έχουμε τελειώσει το πρώτο πόρισμα για τα χρόνια 2006 – 2011 και μετά θα προχωρήσουμε στα επόμενα χρόνια».

‘Οπως είπε «πρόκειται για μια δύσκολη υπόθεση από πλευράς έρευνας και χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μη γίνει κανένα λάθος. Πιστεύω ότι θα τα βρούμε όλα τα έγγραφα. Δεν υπάρχει περίπτωση».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης για Novartis: Υπάλληλοι έκρυψαν έγγραφα, θα τα βρούμε όλα | iefimerida.gr
Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Πολύ χαίρομαι που τον τοίχο του γραφείου της συμπατριώτισσάς μας κοσμούν εικόνες Αγίων.
  Αυτό πολλαπλασιάζει την περηφάνια μας.
  Με υπόληψη
  ΑΝΤΑΝΗΣ

 2. ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Κάποιος με πήρε στο κινητό με απόκρυψη και μου παραπονέθηκε γιατί σχολίασα μόνο τις εικόνες Αγίων στον τοίχο του γραφείου της Κας Παπασπύρου.
  “Μόνο αυτό σε εντυπωσίασε”; με ρώτησε
  “Τι άλλο;” του απάντησα
  “Το βιογραφικό της “, επέμενε.
  “Αυτό δεν είναι δουλειά δική μου, αλλά του ρεπόρτερ και ίσως και του Porosnews”.
  Διευκρινίζω:
  Εγώ ό,τι είδα στην φωτογραφία σχολίασα, αφού ¨ουκ οίδα τον άνθρωπον”. Και είδα ότι προφανως και εμφανώς είναι καλή Χριστιανή. Κι επειδή κι εγώ πιστεύω στο Χριστό και το έχω δηλώσει κατ’ επανάληψη και θεωρώ τον εαυτό μου καλό Χριστιανό, χάρηκα γι αυτό που είδα.
  Τόσο απλά είναι τα πράγματα.
  Σπεύδω να τα ξεκαθαρίσω, μη βρεθούνε κι άλλοι ανώνυμοι, να βρούν πάλι τυχόν… ατοπήματά μου.
  ΑΝΤΑΝΗΣ

 3. ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Παρακαλώ θερμά τον “κύριο” ή την “κυρία” που μου τηλεφωνεί με απόκρυψη στο κινητό και με βρίζει ασύστολα για τη θέση που πήρα σχετικά με την συμπατριώτισσά μας Κα Παπασπύρου, να σταματήσει αυτή την ανεπίτρεπτη συμπεριφορά, γιατί -εκτός των άλλων- αποτελεί και πολύ μεγάλη ενόχληση. Κάθε τόσο και λιγάκι. Με απόκρυψη.
  Εντάξει, μπορεί να έχει τη γνώμη του-σωστά ή λάθος. Αυτό μένει να αποδειχθεί, ως προς τις παραλείψεις ή ακόμα και τις ακροκομματικές σκοπιμότητες και ατασθαλίες της κυρίας αυτής, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι, επειδή εγώ την συνεχάρην, ως Ποριώτης προς Ποριώτισσα για το πόστο που της δώσανε- όπως και να έγινε αυτό- συμφωνώ και με τις ιδεολογίες της.
  Εξ άλλου όπως έχω ήδη δηλώσει κατ’ επανάληψη, προσωπικά, δεν ανήκω σε κανένα κόμμα και ψηφίζω πάντα “δια της μεθόδου της εις άτοπον απαγωγής”, δηλαδή επιλέγω “εκ πολλών κακών, το μη χείρον βέλτιστον”. Και εδώ και τρία και πλέον χρόνια,
  δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι αποκλείεται να επιλέξω, την πρωτοφανή, από της μεταπολίτευσης και εντεύθεν, “φρανκεσταϊνική τερατογέννεση” της συγκυβέρνησης “ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ”. Ας σταματήσει λοιπόν αυτή η ενοχλητική και ανώνυμη εξύβριση σε βάρος μου. Τα γράφω δημόσια με θάρρος και με παρρησία, όπως πάντα, γιατί δεν μας φτάνουν τα βάσανά μας από τις απανωτές μειώσεις των μισθών και των συντάξεων- έπονται κι άλλες- το πλήρες κόψιμο της επικούρησής μου και άλλων 16500 συνταξιούχων της Εθνικής Τράπεζας και 80000 μελών των οικογενειών μας, την αβάσταχτη φορολογία, τους κινδύνους με την Τουρκία, το ότι αρχίζει η θερινή τουριστική περίοδος και άρχισαν ήδη οι ακυρώσεις από φόβο τυχόν ρήξης στο Αιγαίο, η χειρίστης μορφής διαπραγμάτευση με την Ευρώπη αλλά και με τα Σκόπια, η φαγομάρα και η αλλοπροσαλλοσύνη των παρατάξεων σε ολόκληρη τη κομματογενή γκάμα από τις αποκεντρωμένες Υπηρεσίες μέχρι την Κεντρική μορφή Διοίκησης της χώρας,(μάλλον για μορφώματα πρόκειται), η σκανδαλολογία, η φυλάκιση των δύο αξιωματικών, η χειρίστη ποιότητα των προγραμμάτων των καναλιών και της ύλης των εφημερίδων, τα “μπιστόλια” στα γήπεδα, η παντελής υποβάθμιση του πολιτισμού, η επιβίωση των φελλών και των καιροσκόπων, ο πολλαπλασιασμός των μονοκύτταρων οργανισμών, των μεδουσών (τσούχτρες) και των κορκοτσανιών (δηλητηριώδη υποθαλάσσια παράσιτα), λες και δεν μας φτάνουν όλα αυτά, έχουμε και τους θρασύδειλους, ανώνυμους και χαμερπείς υπανθρώπους (σκουληκαντέρες), που κάνουν μεγαλύτερο κακό στην πατρίδα, από όλους τους άλλους.

Σχολιάστε