Στην έρευνα για την υπόθεση Novartis ρίχνεται η Μαρία Παπασπύρου«Υπήρχαν υπάλληλοι που έκρυψαν τα έγγραφα. Μην ανησυχείτε. Σιγά σιγά θα τα βρούμε όλα» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, «Πρακτορείο 104,9», η Ποριώτισσα Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, Μαρία Παπασπύρου.

«Μου παρήγγειλε η Εισαγγελία Διαφθοράς προκαταρκτική έρευνα για την τιμολόγηση των φαρμάκων. Και μέσα σε αυτό το πλαίσιο κάνουμε την έρευνα και τον έλεγχο» είπε η κυρία Παπασπύρου, προσθέτοντας πως «ο έλεγχος δεν ήταν εύκολος. Κουραστήκαμε πάρα πολύ για να συγκεντρώσουμε το υλικό».

Σύμφωνα με τη Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, «από μόνες τους οι μαρτυρίες δεν μπορούν να πείσουν τον κόσμο. Χρειάζονται και τα έγγραφα».

Δήλωσε αισιόδοξη πως «θα τη βρούμε την άκρη του νήματος. Πιστεύω σε δύο –τρεις μήνες το πολύ, εάν δεν τύχει κάτι έκτακτο, θα έχουμε τελειώσει το πρώτο πόρισμα για τα χρόνια 2006 – 2011 και μετά θα προχωρήσουμε στα επόμενα χρόνια».

‘Οπως είπε «πρόκειται για μια δύσκολη υπόθεση από πλευράς έρευνας και χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μη γίνει κανένα λάθος. Πιστεύω ότι θα τα βρούμε όλα τα έγγραφα. Δεν υπάρχει περίπτωση».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης για Novartis: Υπάλληλοι έκρυψαν έγγραφα, θα τα βρούμε όλα | iefimerida.gr
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Πολύ χαίρομαι που τον τοίχο του γραφείου της συμπατριώτισσάς μας κοσμούν εικόνες Αγίων.
  Αυτό πολλαπλασιάζει την περηφάνια μας.
  Με υπόληψη
  ΑΝΤΑΝΗΣ

 2. ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Κάποιος με πήρε στο κινητό με απόκρυψη και μου παραπονέθηκε γιατί σχολίασα μόνο τις εικόνες Αγίων στον τοίχο του γραφείου της Κας Παπασπύρου.
  “Μόνο αυτό σε εντυπωσίασε”; με ρώτησε
  “Τι άλλο;” του απάντησα
  “Το βιογραφικό της “, επέμενε.
  “Αυτό δεν είναι δουλειά δική μου, αλλά του ρεπόρτερ και ίσως και του Porosnews”.
  Διευκρινίζω:
  Εγώ ό,τι είδα στην φωτογραφία σχολίασα, αφού ¨ουκ οίδα τον άνθρωπον”. Και είδα ότι προφανως και εμφανώς είναι καλή Χριστιανή. Κι επειδή κι εγώ πιστεύω στο Χριστό και το έχω δηλώσει κατ’ επανάληψη και θεωρώ τον εαυτό μου καλό Χριστιανό, χάρηκα γι αυτό που είδα.
  Τόσο απλά είναι τα πράγματα.
  Σπεύδω να τα ξεκαθαρίσω, μη βρεθούνε κι άλλοι ανώνυμοι, να βρούν πάλι τυχόν… ατοπήματά μου.
  ΑΝΤΑΝΗΣ

Σχολιάστε