Στα στενά του οικισμού οι δύο δημοτικές παρατάξειςΠορεία στον παραδοσιακό οικισμό του Πόρου, έκαναν εχθές το απόγευμα οι παρατάξεις των δύο υποψηφίων δημάρχων.

Ο κ. Δημητριάδης είχε ανακοινώσει την πορεία στον οικισμό από τις 14 Μαΐου. Από την άλλη, εντελώς αιφνιδιαστικά ο κ. Στρατηγός, εξέδωσε εχθές στις 3:40μμ από το facebook,  κάλεσμα για συγκέντρωση στις 5:30μμ στη πλατεία Στ. Σολωμονίδη στην Πούντα.

Από τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στο facebook, μπορείτε να διαπιστώσετε το μέγεθος των δύο παραταξιακών εκδηλώσεων.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι η πορεία του κ. Δημητριάδη μεγάλωνε όσο περνούσε από τα στενά καθώς νέοι φίλοι την ακολουθούσαν από τα σημεία που περνούσε, ενώ πολλοί κάτοικοι, υποδέχτηκαν με κεράσματα και λουλούδια τον υποψήφιο δήμαρχο και τους φίλους της παράταξης του.

Ακολουθούν οι φωτογραφίες από τις πορείες:

ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ

 

ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Αν οι πορείες γίνονταν και κατόπιν εορτής, τι καλά που θα ήταν. Φαντάσου, λέει, οι εκλεγμένες δημοτικές αρχές να διέθεταν μία φορά το μήνα λίγες ώρες ενός καθημερινού απογεύματος ή ενός κυριακάτικου πρωινού, για να πορευτούν σε σοκάκια του νησιού ακούγοντας προτάσεις και προβλήματα της γειτονιάς που θα είχε σειρά στο καταρτισμένο γι αυτό το σκοπό πρόγραμμα.

    Μια τέτοια δημοτική αρχή θα είχε για πάντα την στήριξη της πλειοψηφίας των δημοτών.

Σχολιάστε