Στα πανηγύρια των ΜεθάνωνΤην Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στο Στενό των Μεθάνων θα τελεστεί Μέγας Εσπερινός και λιτάνευση της εικόνας και θα ακολουθήσει το Πανηγύρι της Παναγιάς, με μουσική, τραγούδι και χορό.
Τη διοργάνωση έχει αναλάβει το Φορέας Ανάπτυξης Πολιτισμού Μεθάνων και Τροιζηνίας.
Όμως και στους Αγίους Θεοδώρους, ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Αγίων Θεοδώρων Μεθάνων οργάνωσε και πραγματοποίησε με πολύ μεγάλη επιτυχία και φέτος την καθιερωμένη πολιτιστική εκδήλωση η οποία έλαβε χώρα στις 11/8/2012.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε δωρεάν φαγητό, ποτό πλούσια δώρα όπως 3ήμερη κρουαζιέρα, δωρεάν εισιτήρια στον Αργοσαρωνικό, έπιπλα, μηχανήματα κ.α. και όσοι βρέθηκαν εκεί, γλέντησαν με ζωντανή μουσική μέχρι το πρωί. Στο γλέντι των Αγίων Θεοδώρων βρέθηκαν ο δήμαρχος Τροιζηνίας κ. Σαμπάνης, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Καράμπαμπας και Δέδες, ο επικεφαλής της μειοψηφίας του Δήμου Τροιζηνίας κ. Αθανασίου, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Κουνουπίτσας κ. Σταματίου, ο πρόεδρος του συλλόγου «Αρσινόη» κ. Κοντογιάννης και πλήθος κόσμου.
Τα μέλη του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίων Θεοδώρων με ανακοίνωση τους ευχαριστούν τους κ. Σαμπάνη και Αθανασίου, τη Hellenic Seaways, τη ναυτιλιακή εταιρεία Louis, καθώς και όλους τους εμπόρους της περιοχής, αλλά και εκτός Τροιζηνίας, που προσέφεραν δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά.
Ο Σύλλογος ευχαριστεί την εταιρεία ΦΙΞ για τη χορηγία με τις δωρεάν μπύρες.
Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Αγίων Θεοδώρων Μεθάνων ευχαριστεί τον κόσμο που στήριξε τις προσπάθειες και παρευρέθηκε στο γλέντι δίνοντας πνοή στον τόπο.
Σχολιάστε