Στα μονοπάτια που χάραξε ο Σταύρος… (εικόνες)kouvaris1Με νερά και φαγώσιμα στα σακίδια και τη μνήμη του Κούβαρη στη καρδιά, οι φίλοι και η οικογένεια του αείμνηστου Σταύρου, πραγματοποίησαν την Κυριακή 23 Νοέμβρη την καθιερωμένη πεζοπορία στα μονοπάτια της χερσονήσου των Μεθάνων.

kouvaris3
Μια πεζοπορία που πέρα από το χαρακτήρα του φυσιολατρικού μνημόσυνου του αγαπημένου φίλου, έχει γίνει και αγαπημένη απόδραση για τους δικούς του ανθρώπους.
Ο Σάββας Αθανασίου, δημοσίευσε φωτογραφίες και μίλησε από το Facebook για την πεζοπορία της Κυριακής: «Για ακόμη μία φορά περπάτησα με παλιούς και νέους φίλους από το Μεγαλοχώρι, στην Παναγίτσα, στον οικισμό Παναγίτσα, στη Χελώνα και φθάσαμε στην Καμμένη Χώρα. Μια πεζοπορική ανάβαση στη μνήμη του Σταύρου Κούβαρη, Περίπου επί 5 ώρες περπατούσαμε στα μονοπάτια της Χερσονήσου των Μεθάνων, Η απόλυτη απόλαυση η αναγκαστική στάση στις κουμαριές. Εκπληκτικός ορίζοντας. Από την Επίδαυρο μέχρι τον Πόρο. Στην κορυφή της Χελώνας, στα 743 μέτρα, βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά. Μοιάζουν με μυρμήγκια οι ανθρώποι και το μεγαλύτερο ανάκτορο μοιάζει με ένα μικρούλι τόπι…».

kouvaris2

kouvaris4kouvaris5
Σχολιάστε