Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε: Ο Ανδρέας Λάφης στέλνει μουσικό μήνυμα από το μπαλκόνι του (βίντεο)Με τον δικό του μοναδικό τρόπο και την υπέροχη φωνή του, ενθάρρυνε τους γείτονες του (αλλά και όλους μας), από το μπαλκόνι του διαμερίσματος του στην Αθήνα, ο Τροιζήνιος ερμηνευτής Ανδρέας Λάφης στέλνοντας το αισιόδοξο μήνυμα πως… στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε.

Ο αγαπητός στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τον Πόρο και τον Γαλατά, Ανδρέας, ερμήνευσε το μεσημέρι της Κυριακής 29 Μαρτίου, το τραγούδι του Δ. Παπαδημητρίου “Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια”, από το μπαλκόνι του διαμερίσματος του στο Παγκράτι, χαρίζοντας χαμόγελο και κουράγιο στους γείτονες του, που βγήκαν και εκείνοι στα μπαλκόνια τους για να τον απολαύσουν.
Άλλωστε στο συγκεκριμένο τραγούδι, αναφέρει τη γειτονιά που φιλοξένησε το δρώμενο που έστησε ο Ανδρέας.
Από την έναρξη των περιοριστικών μέτρων κατά του κορωνοϊού, ο Ανδρέας Λάφης, συνεισφέρει με το ταλέντο του δημοσιεύοντας ζωντανές ερμηνείες από το καθιστικό του σπιτιού του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ενθαρρύνοντας μας καθημερινά και στηρίζοντας την προσπάθεια του #ΜένουμεΣπίτι.

 
Σχολιάστε