“Σκιώδης” υπουργός Ναυτιλίας και Εθνικής Άμυνας ο Θοδωρής ΔρίτσαςΟλοκλήρωσε χθες ο ΣΥΡΙΖΑ τις διαδικασίες για την κατανομή των βουλευτών στους τομείς κυβερνητικού ελέγχου. Όπως είχε γίνει σαφές από τις πληροφορίες της Κουμουνδούρου, αυτό που ανακοινώθηκε δεν ήταν ακριβώς μια «σκιώδης κυβέρνηση», καθώς η παρακολούθηση κάθε υπουργείου έχει ανατεθεί σε επιτροπές βουλευτών και όχι απευθείας σε ένα βουλευτή. Ωστόσο, αναμένεται οι επικεφαλής των επιτροπών να λειτουργήσουν ως σκιώδεις υπουργοί.
Ο βουλευτής της Α’ Πειραιά και Νήσων κ. Θ. Δρίτσας θα έχει διπλή σκιώδη ιδιότητα, αφού είναι επικεφαλής επιτροπής 3 βουλευτών στο Αμυνας, αλλά και επικεφαλής ομάδας 3 βουλευτών στο Ναυτιλίας και Αιγαίου.
Πηγή: Καθημερινή
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Άρις Αντάνης says:

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ, ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ:
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΚΙΩΔΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΛΙΛΙΑΣ Ο ΔΡΙΤΣΑΣ ΗΣΥΧΑΣΑΜΕ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΛΥΘΗΚΑΝ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ. ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΙΩΔΗ ΥΠΟΥΡΓΟ, ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ “ΣΚΙΩΔΗΣ” ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ.

  2. Πάνος Θεοχάρης says:

    Σαν καλός φαρμακοποιός θα βρει το φάρμακο για την ναυτιλία. 😛

    Ελπίζω τουλάχιστον να καταλάβει ότι ναυτιλία δεν είναι μόνο τα ποστάλια…

Σχολιάστε