Σε ζωντανή σύνδεση θα ενημερώσει του επιχειρηματίες του τουρισμού ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης ΔημητριάδηςΣε ζωντανή σύνδεση, μέσω της σελίδας “Δήμος Πόρου Ζωντανές Συνδέσεις”, στο facebook, θα ενημερώσει τους επιχειρηματίες του νησιού, για τον σχεδιασμό του Δήμου σχετικά με την δύσκολη φετινή τουριστική σεζόν, ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης, την Παρασκευή 22 Μαΐου στις 7 το απόγευμα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κ. Δημητριάδη, όποιοι επιχειρηματίες επιθυμούν, θα μπορούν να υποβάλουν ερωτήσεις και παρατηρήσεις κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης.

Όπως είναι αντιληπτό η συγκεκριμένη ενημέρωση δεν θα μπορούσε να γίνει σε ανοικτή συγκέντρωση λόγω των υγειονομικών μέτρων.

 

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δημάρχου Πόρου:

 

“Την Παρασκευή 22.5.2020 στις 19:00 το απόγευμα θα ενημερώσω τους επιχειρηματίες του Πόρου για τον σχεδιασμό του Δήμου σχετικά με την δύσκολη φετινή τουριστική σεζόν.
Ειδικότερα, με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν σήμερα, θα αναφερθώ στην επαναλειτουργία των καταστημάτων εστίασης, στα ζητήματα προσβασιμότητας στο νησί και στα υγειονομικά θέματα που σχετίζονται με την προστασία από τον κορωνοϊό.
Η ενημέρωση θα γίνει ζωντανά μέσω της σελίδας «Δήμος Πόρου – Ζωντανές Συνδέσεις» και στο δεύτερο σκέλος της κάθε θεατής θα μπορεί να μου θέσει με σχόλιο ερωτήσεις στις οποίες θα απαντάω προφορικά. Επίσης, όλοι οι επιχειρηματίες του Πόρου γνωρίζουν το τηλέφωνό μου και όποιος επιθυμεί να μου τηλεφωνήσει μπορούμε να κάνουμε διάλογο με ανοικτή ακρόαση.
Όπως είναι αντιληπτό η συγκεκριμένη ενημέρωση δεν θα μπορούσε να γίνει σε ανοικτή συγκέντρωση λόγω των υγειονομικών μέτρων. Γι’ αυτό, αξιοποιούμε τις δυνατότητες που μας δίνουν το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσω των οποίων η ενημέρωση και ο διάλογος μπορεί να είναι εξίσου ουσιαστικοί.”
Σχολιάστε