Σε απόγνωση οι αυτοκινητιστές Πόρου – Γαλατά – Έστειλαν επιστολή στον Πρωθυπουργό με τα αιτήματα τους (επιστολή)Σε απόγνωση βρίσκονται οι ιδιοκτήτες και οι οδηγοί ταξί σε ολόκληρη τη χώρα, ωστόσο οι αυτοκινητιστές στον Πόρο βρίσκονται σε ακόμη πιο δυσμενή θέση, καθώς ήταν από εκείνους που επλήγησαν από συναδέλφους τους στην υπόλοιπη Ελλάδα και κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου, καθώς το νησί βρέθηκε στο “μάτι του κυκλώνα” της έξαρσης της πανδημίας στις αρχές Αυγούστου.

Το Σωματείο των Αυτοκινητιστών Πόρου – Γαλατά, έστειλε επιστολή προς τους αρμοδίους υπουργούς και τον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκης, με την οποία εκθέτουν τα αιτήματα τους για οικονομική στήριξη από το Κράτος.

“Ο κλάδος μας, όπως και όλοι οι επαγγελματίες του Πόρου, αντιμετωπίζει μια πολύ δύσκολη κατάσταση, με δεδομένη και την οικονομική καταστροφή από τις συνέπειες της έξαρσης των κρουσμάτων Covid19, το καλοκαίρι στον Πόρο” μας λέει ο πρόεδρος του Σωματείου Αυτοκινητιστών Πόρου – Γαλατά Νίκος Κόλλιας. “Επιπλέον, έχουν μειωθεί στο ελάχιστο οι μεταφορές των μαθητών σχολικών μονάδων, με εξαίρεση ελάχιστες μεταφορές μαθητών ΑμΕΑ” συμπληρώνει.

Ακολουθεί η επιστολή των Αυτοκινητιστών Πόρου – Γαλατά, προς τους αρμοδίους υπουργούς και τον πρωθυπουργό:
Σχολιάστε