Σάρωσε τα χρυσά το τμήμα Καγιάκ του ΝΟΠΤ στη ΣαλαμίναΓέμισε τον Πόρο χρυσά μετάλλια ο Ν.Ο.Π.Τ., που συμμετείχε στους διασυλλογικούς αγώνες Κάνοε-Καγίακ πού έγιναν στην Γυάλα Σαλαμίνας, με 10 χρυσά, 4 αργυρά και 3 χάλκινα.
Με άψογη εμφάνιση και αγωνιστικό ταμπεραμέντο για μία ακόμη φορά ο Όμιλος του νησιού μας, συμμετέχοντας με 11 αθλητές έδειξε ότι το αγωνιστικό του φρόνιμα είναι πολύ υψηλό.

Συγκεκριμένα έλαβαν:
Λίτσας Π. χρυσό στο Κ1
Φαλιέρος Φ. χρυσό στο Κ1
Ρούσσης Δ. χρυσό στο Κ1
Λιώσσης χρυσό στο Κ1
Μπάκας Μ- Τσολάκος Γ χρυσό στο Κ2
Δρούδες Δ- Φαλιέρος Φ. χρυσό στο Κ2
Ρούσσης Δ – Λιώσσης χρυσό στο Κ2
Μπάκας Δ. αργυρό στο Κ1
Σειντινή Ν αργυρό στο Κ1
Αλεξόπουλος Γ. αργυρό στο Κ1
Συριοπούλου Δ. χάλκινο στο Κ1
Σειντινή Ν – Αλεξόπουλος Γ στο Κ2
Στον Μαραθώνιο έλαβαν μέρος οι αθλητές του ΝΟΠΤ Μπάκας Δ – Μπάκας Μ – Τσολακος Γ. με τον αθλητή Μπάκα Δημήτρη στην 4η θέση.
Ο ΝΟΠΤ ευχαριστεί τον προπονητή του Ομίλου Μπερή Γιώργο για την οργάνωση της ομάδας, τον έφορο του τμήματος Ρούσση Νίκο και τον γενικό αρχηγό Βίκο Αντώνη για την οργάνωση τής αποστολής.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή της κωπηλασίας Χρήστο Λίτσα για την βοήθειά του και το Αλεξόπουλο Κωνσταντίνο γιά την ασφαλή μεταφορά των αθλητών του Ομίλου. 
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. ΑΡΙΣΤ. ΠΑΝ. ΑΝΤΑΝΗΣ says:

    Τι να σχολιάσουμε! Εδώ δεν υπάρχουν λέξεις. Και τα πράγματα (χρυσά, αργυρά, χάλκινα) “χρυσίζουν” όλα από μόνα τους. Κυρίως τα παιδιά φυσικά, που μιλάνε μόνο με έργα, δηλαδή όπως πρέπει. Αλλά και όλοι οι συντελεστές. Ακόμα και το porosnews, για το καλό ρεπορτάζ.
    Εγκάρδιος χαιρετισμός και πάντα τέτοια.
    Με μεγάλη χαρά και μεγάλη τιμή
    Άρις Αντάνης

Σχολιάστε