Σάββας Αθανασίου: Ποιος θα μας προστατεύσει από την “Παράγκα της Τροιζηνίας;”o Σάββας Αθανασίου

o Σάββας Αθανασίου

Από τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Σάββα Ν. Αθανασίου έγινε η ακόλουθη δήλωση:“Οι πρωτόγνωρες αθέμιτες πρακτικές που μεθοδεύονται και εφαρμόζονται τις τελευταίες εβδομάδες από μηχανισμούς που διαχρονικά είναι συνδεδεμένοι με το πιο άθλιο και διεφθαρμένο πολιτικό προσωπικό της χώρας, το οποίο ευθύνεται για την σημερινή οικονομική κατάντια της Ελλάδας, δεν μας λυγίζουν. Αντίθετα, μας δυναμώνουν και δηλώνουμε ότι θα δώσουμε με περισσότερη αποφασιστικότητα και αξιοπρέπεια τον ευγενή αγώνα μας. Ο αποκλεισμός 10 υποψηφίων συμβούλων από το ψηφοδέλτιο μας είναι ένα θέμα που μας απασχολεί και μας προβληματίζει. Πρόκειται για ανθρώπινο λάθος, αυστηρή ερμηνεία της νομοθεσίας, αγνόηση της εγκυκλίου του υπουργείου Εσωτερικών ή τίποτα άλλο; Επίσης μας ανησυχεί ότι “έγιναν λάθη” στην ανακήρυξη του συνδυασμού μας, όπως αυτό της “μετονομασίας του ονόματος μας”. Ο κίνδυνος ακύρωσης των ψηφοδελτίων μας, από … ένα εκ παραδρομής λάθος, που αντί για “ΑλλάΖΟΥΜΕ την Τροιζηνία και τα Μέθανα” γράφηκε “ΑλλάΖΟΥΜΕ την Τροιζήνα και τα Μέθανα” ήταν ορατός και ευτυχώς αποφεύχθηκε. Όλα έγιναν … όπως φαίνεται από λάθος!
Ωστόσο, πέρα από τις καταστάσεις που ζήσαμε, ανησυχούμε ιδιαίτερα για τις δραστηριότητες “της Παράγκας της Τροιζηνίας” που συντονίζει παραβατικές ενέργειες και λειτουργεί ως επιβλέπων… σε όλα τα εμφανή και αφανή έργα της! Το ποιοι αποτελούν την “Παράγκα” είναι γνωστό, όπως είναι γνωστοί και οι Προστάτες της. Βέβαια ακολουθούν και οι συνήθεις συναλλασσόμενοι μαζί της με άνευ όρων ανταλλάγματα, αλλά με δυσμενή αποτελέσματα για το σύνολο των κατοίκων της περιοχής μας.
Είναι επίσης γνωστό και ποιοι ωφελούνται από την λετουργία “της Παράγκας της Τροιζηνίας”.
Είναι δυστυχώς αυτοί οι ελάχιστοι που πλούτισαν τα τελευταία χρόνια με αδιαφανείς διαδικασίες και σήμερα θέλουν να επιβάλλουν τον δικό τους νόμο για να συνεχίσουν να κερδίζουν και να συντηρούν το κύκλωμα της ρεμούλας, των απατεώνων και των μιζαδόρων. Την ίδια ώρα, οι πολλοί κάτοικοι της Τροιζηνίας βιώνουν δύσκολες στιγμές. Με κουτσουρεμένες συντάξεις, μειωμένους μισθούς για όσους εργάζονται και με απούλητη την παραγωγή τους οι αγρότες. Με άνεργους τους νέους που αγωνίζονται για το μεροκάματο των 10 ευρώ. Το 90% των νέων στα Μέθανα και στην Τροιζηνία είναι άνεργοι. Το μόνο που τους υπόσχονται ορισμένοι επιτήδειοι είναι να σηκώνουν … σημαιάκια στους δρόμους, εργαζόμενοι για 20 ευρώ και ανασφάλιστοι και στις περισσότερες περιπτώσεις να είναι υποψήφιοι σε κάποιο συνδυασμό που στηρίζουν οι εργολάβοι. Ήρθε όμως η ώρα για να λογοδοτήσουν. Στις 18 Μαίου οι πολίτες της Τροιζηνίας και των Μεθάνων θα δώσουν την απάντηση τους στους .., τουρίστες της πολιτικής και στους εργολάβους … του εκμαυλισμού και της διαφθοράς και των εικονικών τιμολογίων!”
Comments (7)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Γιώτα says:

  Εμάς ποιός θα μας προστατέψει απο τα υπονοούμενά σας κύριε Αθανασίου και απο τα μισόλογα; Ως ψηφοφόροι σ΄αυτόν τον τόπο, καλό θα ήταν να γνωρίζουμε τους “επικίνδυνους” και τις τυχόν ατασθαλίες που υπαινίσεσθε! Καλό είναι να γνωρίζετε, όπως κι οι άλλοι υποψήφιοι, πως για δέκα μέρες ακόμα η ψήφος μας θ΄αρμενίζει αίολη και άκρως προβληματισμένη! Επιτέλους ο τόπος χρειάζεται συνεργασία μεταξύ μας για να καταφέρει λιγάκι να ορθοποδήσει. ‘Οχι απλά χτυπήματα και κατηγόριες εν όψει εκλογών. Θέλει νοικοκύρεμα με άλλα λόγια και θέληση να ανασκουμπωθούμε…
  Είναι πανέμορφος ο τόπος, ας τον δούμε κι ας το πιστέψουμε!

 2. Γαλατας 2014 says:

  ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ Κ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ..Ο ΤΙΜΩΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ…ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ…

 3. timios says:

  Κύριε Αθανασίου σας εύχομαι καλή επιτυχία .
  Είσαστε απαραίτητος στην πολιτική σκηνή της Τροιζηνίας – Μεθάνων , όπως το έχετε αποδείξει τα προηγούμενα χρόνια .
  Θεωρώ όμως ότι πρέπει να αναζητήσετε βαθύτερα τα αίτια του αποκλεισμού των 10 υποψηφίων σας !!!!
  Δεν μπορεί οι υπόλοιποι συνδυασμοί στην ευρύτερη περιοχή να μην είχαν πρόβλημα ( συνολικά 4 συνδυασμοί στους δυο όμορους Δήμους)και μόνο στον δικό σας να έγινε το θέμα .
  Η απόφαση του Πρωτοδικείου Πειραιά είναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ στην διεύθυνση https://www.protodikeio-peir.gr/opencms_prot/opencms/ProtSite/downloads/elections_2014/TRIZINIA-METHANA.pdf .
  Όποιος διαβάσει την σελίδα 8 και 9 θα καταλάβει ότι οι δέκα συμπολίτες μας δεν είχαν συμπληρώσει ένα σοβαρό στοιχείο στο κείμενο της υπεύθυνης δηλώσεως (που σίγουρα κάποιος θα τους την υπαγόρευε).
  Ορθά η δικαιοσύνη τους απέκλεισε .
  Τι συνέβει και ποιος ευθύνεται , μπορεί να υποθέσει ο καθένας οτιδήποτε , ακόμα και τα Νεφελίμ !!!
  Τιμώ όμως την προσπάθεια σας και σας επαναλαμβάνω καλή επιτυχία !

 4. Το Πρωτοδικείο Πειραιά, χθες στις 15.30 ανακοίνωσε την διόρθωση του ονόματος του Συνδυασμού μας. Ένα ακόμα λάθος:
  https://www.protodikeio-peir.gr/opencms_prot/opencms/ProtSite/downloads/elections_2014/TRIZINIA-METHANA_diorth.pdf

 5. Χωρίς λόγια, για εκείνους που υποστηρίζουν ότι δεν έγιναν και δεν γίνονται λάθη:
  https://www.protodikeio-peir.gr/opencms_prot/opencms/ProtSite/downloads/elections_2014/POROS_diorth_doc.pdf

 6. Ιωάννης Γκούμας says:

  Καλά αφού υπήρχαν τόσα λάθη, χάθηκε να τα στείλετε 2 μέρες πριν όλα αυτά να σας ελέγξουν για πληρότητα και ελείψεις;

 7. Τα λάθη προέκυψαν μετά την ανακήρυξη που έγινε στις 3 Μαίου. Στις 27 Απριλίου έγινε η κατάθεση των συνδυασμών. Υπάρχει πάντα προέλεγχος του φακέλλου, ο οποίος κρατάει 2-3 ώρες πάντα και σε συνεννόηση με τους υπαλλήλους του Πρωτοδικείου τον συμπληρώνεις αν υπάρχουν ελλείψεις. Τα λάθη διαπιστώθηκαν μετά την ανακήρυξη.

Σχολιάστε