Πόσα χρήματα έχει εξασφαλίσει ο Δήμος Πόρου από το πρόγραμμα “ΦιλόΔημος”2.378.769€ έχει εξασφαλίσει μέχρι στιγμής ο Δήμος Πόρου από το Πρόγραμμα Φιλόδημος του Υπουργείου Εσωτερικών.

Συγκεκριμένα ο Δήμος Πόρου έχει εξασφαλίσει:

228.000 ευρώ για την αναβάθμιση παιδικών χαρών

110.000 ευρώ για την προμήθεια μηχανημάτων έργου

18.000 για τη συντήρηση σχολικών κτηρίων και αυλειων χώρων

και 2.020.000 ευρώ για την ύδρευση.

Στο Πρόγραμμα Φιλόδημος έχουν προβλεφθεί περισσότερα από 2 δισ. ευρώ για τους δήμους όλης της χώρας. Πρόσθετοι πόροι που δίνουν για πρώτη φορά τη δυνατότητα στους ΟΤΑ να υλοποιήσουν βασικές υποδομές από την ύδρευση και την αποχέτευση μέχρι την αντιπλημμυρική προστασία και την αγροτική οδοποιία και από τα σχολικά κτίρια και τις αθλητικές εγκαταστάσεις μέχρι την αξιοποίηση του κτιριακού τους αποθέματος.

Υποδομές κρίσιμες για την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής των πολιτών που χρονίζουν εδώ και δεκαετίες, τώρα ολοκληρώνονται, ενώ έργα που αναβαθμίζουν τις τοπικές αναπτυξιακές δυνατότητες παίρνουν τον δρόμο της υλοποίησης. Ο ΦιλόΔημος αλλάζει κυριολεκτικά, το πρόσωπο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προς όφελος των πολιτών και των τοπικών κοινωνιών.
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Nikl says:

    Σωστή η ενημέρωση των δημοτών του Πόρου για τα κονδύλια που έχει πάρει από το συγκεκριμένο πρόγραμμα.Τα υπόλοιπα οδηγούν τον αναγνώστη σε προσπάθεια διαφημίσεως του Κυβερνητικού έργου εν όψει αυτοδιοικητικών εκλογών.Συνιστάται προσοχή στον τρόπο δημοσιεύσεως των ειδήσεων.

Σχολιάστε