Πόρος ο αγαπημένος τουριστικός προορισμός για το τριήμερο του Αγ. ΠνεύματοςOLYMPUS DIGITAL CAMERAΜετά το Πάσχα, το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος αποτελεί μια καλοκαιρινή ανάσα πριν τις διακοπές που για τους περισσότερους Έλληνες έρχονται τον Αύγουστο.
Για τον Πόρο, το τριήμερο του Ιουνίου, είναι ξεχωριστό γιατί παραδοσιακά το νησί, αποτελεί δημοφιλή προορισμό για τους κατοίκους του λεκανοπεδίου.
Σύμφωνα με τη μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών www.trivago.gr, ο Πόρος βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα των δημοφιλέστερων προορισμών σε όλη την Ελλάδα για το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος.
Μάλιστα το νησί μας, το οποίο βρίσκεται στην 7η θέση πανελληνίως, θεωρείται το φθηνότερο από τα υπόλοιπα 10, και είναι πρώτο στις προτιμήσεις από τα υπόλοιπα νησιά του Σαρωνικού.
Επίσης σύμφωνα με την ίδια έρευνα, ο Πόρος έχει μέση τιμή διανυκτέρευσης 40 ευρώ και η διαθεσιμότητα μέχρι την Παρασκευή 21 Ιουνίου, κυμαινόταν στο 51%.
1
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Πόρος, για άλλη μια φορά έχει φορέσει τα καλά του, νέες επιχειρήσεις διάλεξαν για πρεμιέρα αυτό το τριήμερο, και αν δεν υπάρξουν δυσάρεστα απρόοπτα, οι επισκέπτες που επέλεξαν φέτος τον Πόρο, θα περάσουν ένα όμορφο διάλειμμα από τη ρουτίνα από την καθημερινότητα, στο «ερωτεύσιμο» νησί του Σαρωνικού.
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Σοφιάννα Ποζιάδη says:

    Καλά και θετικά τα στοιχεία γιά το νησίμας, αλλά φοβάμαι πως στο τέλος του τριημέρου ο απολογισμός δεν θα είναι και τόσο ικανοποιητικός. Μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου η “κίνηση” στις επιχειρήσεις του Νεωρίου ήταν πεσμένη κατά 50% σε σύγκριση με πέρσυ.

  2. Κατερίνα says:

    ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΑΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ! ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΟΜΟΡΦΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ! ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΚΟΥΠΙΔΑΚΙ ΚΑΤΩ, ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΑΔΕΙΑ… ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΟΡΟΣ ΜΑΣ ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΟΣ! ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΤΗΜΕΝΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΣΚΥΛΩΝ. ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΩ ΚΑΤΩ ΚΑΘΩΣ ΒΑΔΙΖΩ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Σχολιάστε