Πως είναι να είσαι προπαιδευόμενος ναύτης στον Πόρο (βίντεο)Η σύγχρονη τεχνολογία, έχει αναδείξει τους ταλαντούχους κινηματογραφιστές της καθημερινότητας. Οι σύγχρονοι περιηγητές, που έχουν την δυνατότητα να επικοινωνούν και να εκφράζονται με περιεκτικά και ευρηματικά βίντεο, ονομάζονται youtubers και έχουν δεκάδες, εκατοντάδες χιλιάδες ή ακόμη και εκατομμύρια ακόλουθους στη κολοσσιαία πλατφόρμα βίντεο YouTube.

Ένας από αυτούς είναι και ο Αλέξανδρος. Ο συμπαθέστατος Ελληνο-ουκρανός youtuber με περισσότερους από 65 χιλιάδες ακόλουθους, βρέθηκε στον Πόρο για τις πρώτες μέρες της θητείας του στο Πολεμικό Ναυτικό, κάνοντας την προπαίδευση του στο Κ.Ε. Πόρος.

Ο Αλέξανδρος βιντεοσκόπησε την έξοδο του στον Πόρο, μια βροχερή Κυριακή του Νοέμβρη. Σε ένα υπέροχο βίντεο 7 λεπτών, ο Αλέξανδρος περιγράφει πολύ εύστοχα και περιεκτικά, την εμπειρία του από το στρατό (Πολεμικό Ναυτικό),  το φαγητό στη μονάδα, ενώ δηλώνει ερωτευμένος με τη φυσική ομορφιά του Πόρου.

Το βίντεο του Αλέξανδρου έχει συγκεντρώσει 34,5 χιλιάδες προβολές, μέσα σε λίγες μέρες.  Δείτε το…

 
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ΑΡΙΣ ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ. ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΚΡΙΣΗ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ- ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ- ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.
  ΘΕΛΩ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΟ POROSNEWS ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΝΑΤΣΙΔΗ, ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕ.
  ΜΠΡΑΒΟ, ΡΕ ΜΠΑΜΠΗ, ΣΕ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΚΑΙ ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ (ΑΠΌ ΖΗΛΟ, ΦΥΣΙΚΑ, ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΖΗΛΙΑ).
  ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ, ΕΠΙ… 31 ΜΗΝΕΣ, ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ‘ΕΠΑΙΞΕ’ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, “ΕΓΚΡΙΝΩ ΚΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ”,(ΟΠΩΣ ΛΕΓΟΤΑΝ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ), ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΟΤΙ, ΠΑΡΑ ΤΑ ΚΑΨΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΤΕ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΟΣΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΟΤΙ” ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ”:
  1/ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΑΤΥΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΕΧΑΣΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΟΣΑ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥ ΠΕΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Η ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΖΗΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ.
  2/ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ, ΑΝ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ “ΟΧΙ”.
  (“ΟΧΙ” ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ …ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ. Ε! ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ… 50 ΕΤΩΝ, ΠΙΑ! ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΝ ΜΑΝΤΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 50 ΕΩΣ 150, ΜΕΣΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ.)
  <<>>
  ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΑΜΠΗ, ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.
  ΑΡΙΣ

 2. ΑΡΙΣ ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Ξέχασα κάτι πολύ σπουδαίο και συγγνώμη που απασχολώ το χώρο. Το είπε μεν ο Αλέξανδρος, αλλά όχι ακριβώς έτσι, και για αυτό ίσως πολλοί, δεν του δώσαμε τη δέουσα βαρύτητα.
  Στο στρατό, αγαπητοί φίλοι, όλα τα προβλήματά σου, όσα και να είναι, γίνονται μόνο ένα. Ένα και μοναδικό.
  Γιατί το μόνο που σε νοιάζει στο στρατό, είναι… πότε θα απολυθείς. Τίποτα άλλο.
  ΑΑ

Σχολιάστε