Πρώτη συγκέντρωση των γυναικείων τμημάτων ποδοσφαίρου και βόλεϊ του ΤροιζηνιακούΜε την έλευση του Σεπτεμβρίου, ξεκινούν και οι υποχρεώσεις των αθλητικών σωματίων της περιοχής. Ο Τροιζηνιακός για πρώτη σεζόν συμμετέχει με γυναικεία τμήματα σε τοπικά πρωταθλήματα βόλεϊ και ποδοσφαίρου.

Σήμερα Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, γίνεται η πρώτη συνάντηση των κοριτσιών του τμήματος βόλεϊ. Συγκεκριμένα, στις 19:00 στο Γυμνάσιο Γαλατά θα συναντηθούν οι αθλήτριες του τμήματος βόλεϊ.

Ο Α.Σ. Τροιζηνιακός, κάνοντας ένα καινούριο ξεκίνημα, στις 13 Απριλίου 2019 ξεκίνησε την προσπάθεια για την δημιουργία γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου. Άμεση ήταν η ανταπόκριση των κοριτσιών της περιοχής στο νέο αυτό εγχείρημα.
Σε διάστημα 2 μηνών-μέχρι την διακοπή των προπονήσεων για το καλοκαίρι-και έχοντας δώσει 3 φιλικούς αγώνες, τα δείγματα είναι ενθαρρυντικά για το μέλλον. Η ομάδα διαθέτει πολύ νεαρές σε ηλικία παίκτριες, και από την ακαδημία αλλά και από κορίτσια που ασχολούνται για πρώτη φορά με το άθλημα του ποδοσφαίρου. Μαζί με τις 2-3 έμπειρες παίκτριες που θα τις πλαισιώνουν, στοχεύει φέτος σε μια αξιοπρεπή εμφάνιση στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας γυναικών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Α.Σ. Τροιζηνιακός είναι πρωτοπόρος στην δημιουργία γυναικείων τμημάτων, που θα συμμετέχουν σε εθνικά και τοπικά πρωταθλήματα τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο βόλεϊ, στην ευρύτερη περιοχή της Τροιζηνίας.
Κλείνοντας, στο πλαίσιο της ανάπτυξης του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Αργολίδα, θέλουμε να προσκαλέσουμε όσα κορίτσια ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο να έρθουν στο γήπεδο. Σας περιμένουμε λοιπόν, στην πρώτη μας προπόνηση για την νέα αγωνιστική περίοδο, την Δευτέρα στις 02 Σεπτεμβρίου στις 17:00 στο γήπεδο του Γαλατά.
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ΑΡΙΣ ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Τα κορίτσια παίζουν… μπάλα. ( Έτσι λέμε το ποδόσφαιρο οι παλιοί)
  Αυτό είναι από τα πιο ευχάριστα κι ενθαρρυντικά νέα που έχουν κυκλοφορήσει, εδώ και αρκετό καιρό. (Υποκειμενική η άποψη, όπως πάντα).
  Εύχομαι ολοψύχως κι ολοκάρδως να ανταποκριθούν τα κορίτσια της περιοχής μας και να διαπρέψουν και στο ποδόσφαιρο. Πρόκειται για ένα άθλημα, όπου κυριαρχεί παραδειγματικά η καλή πρόθεση “ΣΥΝ”. (Συμμετοχή, Συνεργασία, Συναίνεση, Σύμπνοια και πολλές άλλες συν-αφείς λέξεις, με προέκταση σε όλες τις εκφάνσεις του βίου).
  Τη μόνη καλή πρόθεση ΣΥΝ που χρειάζονται οι νέοι και οι νέες είναι η ειλικρινής Συμπαράσταση των ενηλίκων.
  Καλό αποκαλόκαιρο σε όλους
  Γεια χαρά
  (Άρις)
  ΥΓ Οι αλλοπρόσαλλοι και οι ονειροπαρμένοι σήμερα τηρούμε δικό μας ημερολόγιο. Εν Πόρω τη 33η Αυγούστου 2019.
  Και θα συνεχίσουμε το δικό μας μέτρημα μέχρι τα …πρωτοβρόχια. Και δεν δεχόμαστε να μας πει κανείς ότι σήμερα έχουμε Φθινόπωρο! Μπορεί σε άλλα μέρη να είναι έτσι, αλλά όχι στον Πόρο).

Σχολιάστε