Πρόσκληση σε αποκριάτικο σεργιάνι στα σοκάκια του Πόρου με την ομάδα πεζοπόρων “Όλοι μαζί περπατάμε”Φέτος το πεζοπορικό καρναβάλι της ομάδας “Όλοι μαζί περπατάμε” παντρεύεται με τις υπόλοιπες αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου μας για να μεταφέρουμε στο εσωτερικό του Οικισμού του Πόρου το αποκριάτικο ξεφάντωμα!
Η συμμετοχή στην πορεία (με μεταμφίεση φυσικά!) δίνει επίσης έναν βαθμό στις ομάδες που συμμετέχουν στο Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού, ενώ θα υπάρχει και διαγωνισμός μεταμφίεσης για αυτές με έναν ακόμα βαθμό ως έπαθλο.
Μια ακόμα έκπληξη, θα είναι η συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου σε μία ελεύθερη εμφάνιση, χωρίς πρωτόκολλα και επισημότητες!
(Σημειώνεται ότι όσα παιδιά μετέχουν σε ομάδες του Κυνηγιού μπορούν να πάρουν μαζί και τα όργανά τους)

Ραντεβού στο Σάββατο στις 17:00 μπροστά από το Δημαρχείο και επιστροφή στην πλατεία στις 19:30 για να συνεχίσουμε την διασκέδαση με την συναυλία των Λάκη Παπαδόπουλου – Γιάννη Γιοκαρίνη!

 

Από την πλευρά της, η ομάδα πεζοπορίας Πόρου “΄Ολοι μαζί περπατάμε” σας προσκαλεί για δεύτερη συνεχή χρονιά, σε συνεργασία τις φετινές απόκριες με τον δήμο Πόρου σε ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΌ ΚΑΡΝΑΒΆΛΙ.
Στο κάλεσμα της, η ομάδα, αναφέρει: “Το Σάββατο 29/2/2020, θα ξεκινήσουμε από την ΠΛΑΤΕΊΑ ΔΗΜΑΡΧΕΊΟΥ στις 17:30 για μία αποκριάτικη πεζοπορική διαδρομή στα σοκάκια του όμορφου νησιού μας, με την συνοδεία της φιλαρμονικής μπάντας Πόρου.

Μην ξεχάσετε:
1.Να έχετε χαρουμενη διάθεση και κέφι για γλέντι και χορό. [ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ]!!!
2.Να φοράτε την ΑΠΟΚΡΙΆΤΙΚΗ στολή σας και να πάρετε μαζί το τύμπανο ή το ντέφι σας. [ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ]!!

Ελάτε “ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ” να ξεσηκώσουμε το νησί και να σκορπίσουμε κέφι και χαρά!!!”
Σχολιάστε