Πρόσκληση Καραγιάννη προς Πολλάλη για debate, μέσω του porosnews.grΜε την  δεύτερη Κυριακή να κρίνει την τελική αναμέτρηση στο Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων, ο νυν δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος κ. Κώστας Καραγιάννης, με επιστολή του προς την σελίδα μας, καλεί τον ανθυποψήφιο του κ. Σπύρο Πολλάλη σε debate: 

“Αξιότιμε κ. Κανατσίδη,

Η πρόσκλησή για τη διεξαγωγή debate μέσω της ιστοσελίδας σας «porosnews.gr», όπως γνωρίζετε δεν έγινε αποδεκτή από τον κ. Πολλάλη, ο οποίος ισχυρίστηκε την έλλειψη χρόνου για να μη συμμετέχει στην αναμέτρηση.

Επανέρχομαι του θέματος και αυτήν τη φορά ζητώ ΕΓΩ την άμεση διεξαγωγή debate.

ΖΗΤΩ από τον κ. Πολλάλη, να αναμετρηθούμε σε ημέρα και ώρα που θα μου ορίσετε.

Ελπίζω ότι αυτή τη φορά ο κ. Πολλάλης θα ανταποκριθεί στην πρόσκλησή μου!

Θεωρώ ότι είναι σημαντικό για τους πολίτες του Δήμου μας να ενημερωθούν άμεσα για τις θέσεις και τις προτάσεις μας και να αποφασίσουν με καθαρή γνώμη εν όψει των επαναληπτικών εκλογών την Κυριακή 02 Ιουνίου 2019!

Με εκτίμηση,

Κώστας Καραγιάννης

Δήμαρχος Τροιζηνίας-Μεθάνων”
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Τάσος Γκούμας says:

  Το debate χρειάζεται για να διαπιστώσουμε πόσο γνώστες είναι οι έχοντες τη φιλοδοξία να μας κυβερνήσουν, πόσο γνωρίζουν τις δυσκολίες και πως σχεδιάζουν να τις αντιμετωπίσουν.
  Αλλά θα καλούσα αυτούς που βυσσοδομούν στο σκοτάδι, να βγούν στο προσκήνιο, στο Φάος, και να δηλώσουν ποιον στηρίζουν για το καλό του Τόπου και όχι για να θεραπεύσουν προσωπικές επιδιώξεις, πολλές φορές άρρωστες.
  Εγώ πάντως, παρά σημαντικές διαφωνίες που έχω με τον Καραγιάννη αυτόν προκρίνω σαν καλύτερο για τον τόπο.
  Ο Πόρος δίπλα είναι.
  Ας ρίξουμε μια ματιά να δούμε πως ψήφισαν οι Ποριώτες. Και να μην ξανακούσω στο Καφενείο ” Γιατί ο Πόρος πάει μπροστά αλλά ο Γαλατάς πίσω”.

Σχολιάστε