Πρόσκληση εθελοντών για το αθλητικό event POROSEA
Από την Οργανωτική Επιτροπή του POROSEA 2018 και τον Δήμο Πόρου εκδόθηκε το ακόλουθο κάλεσμα:

“Αγαπητοί εθελοντές,
Το παρόν μήνυμα είναι ένα αίτημα υποστήριξης για το μεγάλο αθλητικό-τουριστικό event POROSEA στις 9-10 Ιουνίου 2018. Η διοργάνωση είναι διάρκειας 2 ημερών και περιλαμβάνει 4 αθλήματα (κολύμβηση, δρομικά, τρίαθλο και aquathlon, όλα σε ποικιλία αποστάσεων), καθώς και παράλληλες εκδηλώσεις που αφορούν τους θεατές, τους συνοδούς των αθλητών αλλά και τους ίδιους τους αθλητές. Για την επιτυχημένη διεξαγωγή της, ο Δήμος Πόρου καλεί όλους όσοι επιθυμούν να τη στηρίξουν μέσα από τον εθελοντισμό.
Λόγω της φύσης των αθλημάτων που θα διεξαχθούν, αλλά και λόγω της έκτασης και του είδους των παραλλήλων δραστηριοτήτων, σάς καλούμε και φέτος να στηρίξετε τη διοργάνωση στους παρακάτω τομείς:
Ρύθμιση/απαγόρευση της τροχαίας κίνησης σε χώρους αρμοδιότητάς σας –με τη συνδρομή των αστυνομικών και λιμενικών αρχών- στους οποίους θα βρίσκονται ή θα διασχίζουν συμμετέχοντες, με στόχο την ομαλή διεξαγωγή των αγωνισμάτων.
Έλεγχος/τροποποίηση δρομολογίων θαλασσίων σκαφών κατά τις ώρες διεξαγωγής αγωνισμάτων ή άλλων δράσεων στα σημεία αυτά.
Συνοδεία/υποστήριξη των συνοδευτικών οχημάτων ή σκαφών (ιατρικά-ανεφοδιασμός κ.λπ.) της διοργάνωσης.
Συνολική εποπτεία και συνδρομή των συμμετεχόντων, εθελοντών και διοργανωτών, όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Για εγγραφή στις εθελοντικές ομάδες, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να έρθουν σε επαφή με το Γραφείο Δημάρχου (κα Κατερίνα Ανδρεάδη – 2298320512). Περισσότερες λεπτομέρειες για την κατανομή των εθελοντών και την ανάθεση καθηκόντων θα γίνουν γνωστές σε σειρά συναντήσεων που θα προγραμματιστούν και θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Δήμος Πόρου – Οργανωτική Επιτροπή POROSEA”
Σχολιάστε