Πρόκριση της Π. Λαζάρου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Λυκείων στα 3χλμ.
Μεγάλη επιτυχία της Παναγιώτας Λαζάρου η οποία προκρίθηκε στον τελικό των 3000 μ. του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στίβου Λυκείων που θα διεξαχθεί στις 8 και 9 Μαϊου στα Γιάννενα.

Η πρόκριση της Λαζάρου ήλθε από την δεύτερη θέση που κατέλαβε στην Β΄ Φάση των αγώνων που μετείχαν αθλήτριες από τους νομούς Πειραιά, Κυκλάδων, Χίου, Δωδεκανήσων, Λέσβου , Σάμου καί Βοιωτίας που αποτελούν τον 2ο από τους 7 ομίλους Πανελληνίως.

Οι αγώνες έγιναν στον Άγιο Κοσμά (Εθνικό Προπονητήριο Στίβου) την Τρίτη 16 Απριλίου 2019.

Για να φθάσει στην πρόκριση η δεκαεξάχρονη Λαζάρου ξεπέρασε τον εαυτό της κάνοντας ατομικό ρεκόρ 11΄18΄΄1 στο αγώνισμα των 3000 μ.

Η επίδοση της Παναγιώτας είναι η 5η καλύτερη στην Ελλάδα από τις 11 συμμετέχουσες στον τελικό(μόνο έντεκα Ελληνίδες και μία Κύπρια προκρίνονται στους τελικούς του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος) .

Επίσης είναι και δεύτερη καλύτερη επίδοση στην ηλικία της ( 2003) μεταξύ όλων των μαθητριών -αθλητριώνπου συμμετείχαν στους αγώνες αυτούς ( Β΄Φάση).

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Παναγιώτα είναι Άριστη μαθήτρια της Α΄ τάξης του Λυκείου Μεθάνων, εξαιρετικός χαρακτήρας και καθημερινά διανύει σαράντα και πλέον χιλιόμετρα (Μέθανα-Πόρος- Μέθανα) για να προπονηθεί στον Πόρο που εδρεύει ο σύλλογός της (Γ.Ε. Πόρου Τροιζηνίας) και η προπονήτριά και καθηγήτριά της κα Γεωργία Λιβανού.
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. ΑΡΙΣ ΑΝΤΑΝΗΣ says:

    Τέτοια διαβάζουμε στο “ποροσνιους” κι αγαλιάζει η ψυχή μας.
    Άρις

Σχολιάστε