Πρωτιά της Γ.Ε. Πόρου με την Γεωργία ΛεβειδιώτηΣυνέχεια επιτυχιών για τις αθλήτριες του στίβου της Γ.Ε. Πόρου. Αυτή τη φορά η πρωτιά ήρθε από την αθλήτρια Γεωργία Λεβειδιώτη, η οποία κατάκτησε την 1η θέση στην Ημερίδα Κλειστού Στίβου στον Άγιο Κοσμά την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου.

Η αθλήτρια της ΓΕ ΠΟΡΟΥ κέρδισε τα 60μ και τα 150μ ΠΚ Α’ με ατομικά της ρεκόρ 8:37″ και 19:90″ αντίστοιχα!
Συγχαρητήρια στη νεαρή σπρίντερ και τους προπονητές της!
Comments (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ΑΡΙΣΤ. ΠΑΝ. ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ. ΑΠΛΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, ΝΑ ΠΕΙ ΔΥΟ ΛΈΞΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΊ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΕΙΣ ΜΑΤΗΝ. ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΩ ΠΑΛΙ, ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΆΖΩ, ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΛΙ.
  <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

  Μπράβο! 1000 μπράβο, όχι μόνο στο παιδί του Πόρου, τη Γεωργία Λεβειδιώτη, αλλά στους γονείς της και τους δασκάλους και προπονητές της. Φυσικά δεν θα παραλείψω να εκθειάσω τον ρεπόρτερ του Porosnews που ανέδειξε, λακωνικά και τιμητικά το θέμα.
  Γιατί η επισκεψιμότητα ενός διαδικτυακού τόπου, δυστυχώς-επαναλαμαβάνω- ΔΥΣΤΥΧΩΣ, εξαρτάται μόνο από κακές ειδήσεις και αντιπαλότητες αντί σεβασμό στην αντίθετη άποψη, από αθέμιτο ανταγωνισμό αντί ευγενούς άμιλλας.
  Υπόδειγμα αισιοδοξίας η Γεωργία, που μέσα σε ένα τόσο γενικά νοσηρό κλίμα, ανά την Ελλάδα μας, αναδεικνύει την πραγματική σωματική και πνευματική υγεία.
  Λυπάμαι που δεν υπήρξε κανένα άλλο σχόλιο. Μερικοί άνθρωποι
  είναι προφανώς ταγμένοι για να πληρούν και -πολλές φορές, ίσως τις περισσότερες- να πληρώνουν τα κενά του “στραβού αρμενίσματος” των συνανθρώπων τους. (Διότι ποτέ δεν φταίει ο γιαλός).
  Και βέβαια το πιο δύσκολο για κάποιους ανθρώπους είναι, αντί της αδιαφορίας, να “φυτρώνουν εκεί που δεν τους σπέρνουν” με αγάπη, συγχώρια και κατανόηση.
  Μπράβο στη Γεωργία Λεβειδιώτη. Και μπράβο και στο Porosnews. Δεν γνωρίζω αν το μικρό αλλά πολύ σπουδαίο ρεπορτάζ είναι του ίδιου του Κου Μπάμπη Κανατσίδη, αλλά είναι και το πιθανότερο, που όμως σημασία έχει η διάθεση γενικά και η διάθεση χώρου ειδικότερα, για τέτοια ελπιδοφόρα γεγονότα. Ο αθλητισμός και τα χόμπις είναι επιλογές τεράστιας σπουδαιότητας. Και ο κάθε ένας από μας ας μη περιμένει να πάρει σύνταξη για να ασχοληθεί. Διότι τότε θα είναι πολύ αργά. Στην πρέφα θα καταλήξεις. Ξεκινάς από πολύ νέος, όπως η Γεωργία και τα άλλα παιδιά και οφελείς τόσο τον τόπο σου όσο και τον εαυτό σου.
  Γεωργία, οι εντός/ εκτός/ και επί τα αυτά Ποριώτες, σού ευχόμαστε ολκόψυχα και ολόκαρδα να διαπρέψεις στη ζωή σου, να ζήσεις πολλά χρόνια με υγεία, επιτυχία και ευτυχία και να πρωταγωνιστήσεις σε ό,τι κάνεις. Κι εγώ προσωπικά σου αφιερώνω δυό στιχάκια από ένα ποίημα που περιλαμαβάνεται στη συλλογή μου “Διάταξέ με…”, με τίτλο
  “Κότινος”
  …………
  …………
  Όμως τον άγιο ευχαριστώ
  που μ’ άφησε να πάρω
  στρωμένη πάσα απ τη ζωή
  στο τέρμα να σκοράρω.

  Δεν έγινα πρωταθλητής
  μα, όπως λέει ο κανόνας,
  το τρόπαιό μου ήτανε
  ο ίδιος ο … αγώνας.

  ΜΕ ΥΠΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ
  ΑΡΙΣ. ΠΑΝ. ΑΝΤΑΝΗΣ
  (Εκ Πόρου ορμώμενος)

 2. ΑΡΙΣΤ. ΠΑΝ. ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΟΡΑΜΑΤΑ, ΛΟΓΩ ΒΙΑΣΥΝΗΣ.
  αα

 3. Nikl says:

  Πολύ ωραία τα γραφόμενα του κ.Αντάνη.Δεν νομίζω όμως να χρειαζόταν όλος αυτός ο πρόλογος για το ,πράγματι ωραίο,ποιήματάκ του

 4. ΑΡΙΣΤ. ΠΑΝ. ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Σημασία έχει ότι έστω και ένας (ή μία) ακόμα αναγνώστης/(στρια), συμμετείχε με σχόλιο κάτω από μια καλή είδηση, αν και όχι για να πει κάτι καλό για τη Γεωργία, που είναι και η ουσία του ρεπορτάζ.
  Πχ κανείς δεν αναφέρθηκε στο εξ ίσου σημαντικό ρεπορτάζ και το μοναδικό σχόλιο, για τις διακρίσεις των άλλων κοριτσιών της Γ.Ε. Πόρου, αν και εκεί είχα προσθέσει ένα ποίημα στο τέλος. Έχουν δίκιο όμως διότι αυτό ήταν ποίημα πραγματικής ποιήτριας. Άρα δεν χρήζει σχολίου.
  Εγκάρδια
  ΑΑ

Σχολιάστε